Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 17
Хората имат своите усложнения. Те имат своите героични моменти и своите злодеи.
Райън Рейнолдс
Ако трябваше да придобием Божията гледна точка, дори за момент, и да погледнем начина, по който преминаваме през живота, трупайки, трупайки и излагайки на показ нещата си, бихме изпитали същите чувства на ужас и съжаление, които изпитва всеки нормален човек, когато гледа как хората в приют безкрайно си удрят главите в стената.
Ранди Алкорн
Вярвам, че болестта ме доведе до живот на благодарност, така че смятам, че лаймската болест в този момент от живота ми е прикрита благословия.
Ребека Уелс
Има поне един момент в историята на всяка компания, когато трябва да се промени драстично, за да се издигне до следващото ниво на производителност. Пропуснете този момент - и вие започвате да намалявате.
Андрю Гроув
Ще се опитам да напиша стихотворение, което е за момента, но не издава неща, които са верни за мен като поет.
Андрю Моушън
Това е един вълнуващ свят. Той е пълен с възможности. Страхотни моменти ви очакват зад всеки ъгъл.
Рич Девос
От най-щастливите моменти в човешкия живот според мен е заминаването на далечно пътешествие в непознати земи. Отърсвайки се с едно мощно усилие от оковите на навика, оловната тежест на рутината, наметалото на много грижи и робството на цивилизацията, човекът се чувства отново щастлив.
Ричард Франсис Бъртън
Тъй като в момента огънят ни беше изчерпан, а врагът настъпваше с копия и копия, позицията стана неустойчива; палатката беше почти разбита от бухалки и ако бяхме оплетени в нейните гънки, трябваше да бъдем убити без силата на съпротива.
Ричард Франсис Бъртън
Музиката е там, за да ви преведе през възходите и паденията на живота, добрите и не толкова добрите моменти.
Роб Халфорд
Нищо не се свързва с момента така, както музиката. Разчитам на музиката да ме върне, или по-точно да я изведе напред.
Роб Шефийлд
Знаете песента на Принс, в която телефонът на момичето звъни, но тя му казва, "който и да се обади, не може да е толкова сладък като теб?" Копнея да изживея този момент в реалния живот.
Роб Шефийлд
Всеки момент от живота ми има саундтрак, така че никога не знам кога някоя песен ще ме скочи изненадано и ще съживи спомена.
Роб Шефийлд
Понякога страхотни мелодии се случват в лоши моменти и когато лошото време свърши, не всички мелодии продължават с вас.
Роб Шефийлд
И запомни: ти никога няма да постигнеш нищо, докато не се научиш да определяш, какво за теб е най-главното в даден момент.
Робърт Хайнлайн
Това е важен момент да пишем за връзките, които споделяме с нашите събратя. Това е страхотно време да си жив.
Сай Монтгомъри
Има нормални моменти, когато е възхитително да бъдеш непоколебим, решителен, безконфликтен и следователно, когато почтеността несъмнено е добродетел. Почтеният човек знае какво да прави и го прави. Но както проучваме, има и моменти, когато сигурността и целеустремеността показват нещо по-малко възхитително: глухота за гласове, които трябва да бъдат чути, или слепота за аспекти на ситуация, които трябва да бъдат взети предвид.
Саймън Блекбърн
Постоянната армия, колкото и да е необходима в някои моменти, винаги е опасна за свободите на хората. На такава сила трябва да се гледа с ревниво око.
Самюел Адамс
В ума се заражда желание. Удовлетворява се, веднага идва друг. В интервала, който разделя две желания, в ума цари съвършено спокойствие. В този момент то е освободено от всякакви мисли, любов или омраза. Между две умствени вълни еднакво цари пълен мир.
Свами Шивананда
Младежите и старшите години на гимназията не бяха добър момент.
Сиси Спейсик
Магията е любов. Всички магии трябва да се правят от любов. В момента, в който гневът или омразата оцветят вашата магия, вие сте преминали границата в опасен свят, който в крайна сметка ще ви погълне.
Скот Кънингам
Във всеки един момент изборът да бъдем щастливи е налице - просто трябва да изберем да бъдем щастливи.
Стив Мараболи
Що се отнася до пътуването на живота; в един момент ще разбереш, че ТИ си шофьорът и ще шофираш!
Стив Мараболи
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
71
Следваща