Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 16
И в този момент Джуд си помисли нещо, което никога няма да си прости. Искаше му се никога да не е срещал някой от тях.
Мелина Маркета
Чух песента ти в момента, в който се родихме. И години по-късно ме извлече обратно от езерото на полумъртвите, когато всичко, което исках да направя, беше да умра. Всеки път, когато някой се опита да ме убие, той пееше своята мелодия и ми вдъхваше надежда.
Мелина Маркета
Вие сте човек и смъртен; ние сме сумата от нашите слаби и нашите силни моменти.
Мерседес Лаки
Ставам сутрин и правя седемминутна йога тренировка. Знам, че най-вероятният момент, в който ще направя нещо, е, когато за първи път ставам, и го правя кратко, защото, като теб, всъщност не искам да правя това първо нещо сутрин.
Мехмет Оз
В момента сме в толкова нестабилен политически климат. Мисля, че те не искаха убийците да не успеят поради общественото мнение и политика, в сравнение със собствените си достойнства. Мога да уважавам това.
Нийл Патрик Харис
В крайна сметка основата на съществуването не се състои от семейството, работата или това, което другите казват или мислят за вас, а от моменти като този, когато сте издигнати от трансцендентна сила, която е по-спокойна от любовта. Животът ги разпределя пестеливо; нашите немощни сърца не издържаха повече.
Никола Бувие
Има моменти, когато съжалявам, че не мога да накарам часовника да се върне назад и да премахне цялата тъга, но разбирам, че и радостта щеше да изчезне с тъгата.
Никълъс Спаркс
Всички изпитваме малко вълнение от перспективата да си купим чисто ново облекло за първа среща, но не е моментът. Много по-добре е да носите дрехи, особено обувки, които вече сте опитали.
Нина Гарсия
Спрях да мисля твърде много какво може да се случи и разчитах на физическата и психическата си сила, за да изиграя правилните удари в точния момент.
Новак Джокович
Очарованието често се презира, но никога не мога да разбера защо. Няма го никой, който не е способен да харесва другите, поне в момента на срещата и говоренето. Чарът винаги е истински; може да е повърхностно, но не е невярно.
П. Д. Джеймс
Напишете това, което трябва да напишете, а не това, което в момента е популярно или това, което смятате, че ще се продава.
П. Д. Джеймс
Часът, през който минавате в момента, човекът, когото срещате тук и сега, задачата, с която сте ангажирани точно в този момент - това винаги са най-важните в целия ви живот.
Павел Евдокимов
Изживейте всеки момент напълно и бъдещето ще се погрижи само за себе си. Насладете се напълно на чудесата и красотата на всеки момент.
Парамаханса Йогананда
Тайната на здравето както за ума, така и за тялото не е да скърбиш за миналото, да се тревожиш за бъдещето или да очакваш неприятности, а да живееш в настоящия момент мъдро и сериозно.
Парамаханса Йогананда
Това е сега и завинаги – моментът, който всеки трябва да има, моментът, който обхваща всички останали моменти; сега и преди, сега и след: през цялото време.
Пати Калахан Хенри
Колкото и да е вълнуващо, трудно и запомнящо се е нашето минало, идва момент, в който трябва да продължим да живеем.
Патрик Карман
Това е най-глупавият израз на света. "Влюбих се" - сякаш нямате избор. Има момент, винаги има момент; Мога да направя това, мога да се предам на това или мога да му устоя. Не знам кога е бил твоят момент, но се обзалагам, че имаше такъв.
Патрик Марбър
Тук има просто правило, правило на законодателството, правило на бизнеса, правило на живота: след определен момент сложността е измама. Можете да приложите това правило към леви социални програми, но можете да приложите това правило и към кредитни деривати, хедж фондове и всички останали.
Патрик О'Рурк
Да бъдеш напълно жив, напълно човек и напълно буден означава непрекъснато да бъдеш изхвърлян от гнездото. Да живееш пълноценно означава да бъдеш винаги на ничия земя, да изживяваш всеки момент като напълно нов и свеж. Да живееш означава да си готов да умреш отново и отново.
Пема Чодрьон
Има много проблеми по света и несъмнено изменението на климата - или каквато и да е модната в момента фраза за всичко това - със сигурност е един от тях. Но това е ниско в моя списък.
Патрик О'Рурк
Ако никога повече няма да те имам след тази нощ, в този момент, ще останеш съпруга на моята душа. Пазител на сърцето ми.
Пинелъпи Уилямсън
Дори когато искаме да сме плахи и да играем на сигурно, трябва да спрем за момент, за да си представим какво може да пропускаме.
Пол Арден
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
71
Следваща