Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 14
В този момент, в който във вас се заражда вяра, вие разбирате, че всичко, съществуващо във вас, е изцяло и напълно грешно, достойно за порицание и проклятие.
Мартин Лутер
Има задължителен момент в творчеството, когато художникът съди за целият свят по себе си.
Михаил Пришвин
В момента пиша стихотворение за носа. Винаги съм искал да напиша стихотворение за носа. Но това е нелепа тема. Ето защо, когато бях по-млад, се страхувах от нещо, което нямаше много смисъл. Но сега не съм. Няма за какво да се притеснявам. Няма значение.
Морис Сендак
Роналдиньо е най-великият играч на света в този момент, без съмнение, той е играч, който носи на бразилците най-голяма радост.
Пеле
Всички ние влияем на света всеки момент, независимо дали искаме или не. Нашите действия и състояния на ума имат значение, защото сме толкова дълбоко свързани помежду си.
Рам Дас
Във всеки даден момент има много повече, отколкото обикновено възприемаме, и че самите ние сме много повече, отколкото обикновено възприемаме. Когато знаете това, част от вас може да застане извън драмата на живота си.
Рам Дас
Работата върху собственото ни съзнание е най-важното нещо, което правим във всеки един момент, а да бъдем любов е върховен творчески акт.
Рам Дас
Идва момент, когато "другото" вече не е друго.
Рам Дас
Аз съм пилот на хеликоптер. Нещо, което понякога ми доставя удоволствие, е да взема хеликоптера си да се издигна високо, 2000 метра, 6000 фута, да отида там и да се почувствам като птица. В този момент се чувствам свободен.
Роберто Кавали
В ретроспекция, хилядолетието отбеляза само един момент във времето. Именно събитията от 11 септември отбелязаха повратна точка в историята, когато се изправяме пред опасностите на бъдещето и оценяваме изборите, пред които е изправено човечеството.
Тони Блеър
Успехът е малко повече от химическо съединение на човека с момент.
Филип Гедала
Готовност - това е много, умението да чакаш - е още повече, но главното: умението да използваш подходящият момент - това е всичко.
Артур Шницлер
Моите песни са отражение на това, което мисля и това което чувствам в даден момент.
Шакира
В същността си, старостта започва в този момент, когато човек загуби способността си да учи.
Артуро Граф
Ние се лъжем един друг в критични моменти. Именно затова ние оставаме приятели. Това ни дава възможността да се развиваме.
Бен Афлек
Понякога усещате емоцията. Смятате, че това може да е последният ми предсезон или последният мач от Шампионската лига. Но като цяло тези мисли не са важни в момента. Но скоро ще дойде времето.
Денис Бергкамп
Ще бъде трудна игра, ако мислите за спечелване на шампионат. Трябва да помислим за собствената си игра в момента и да се съсредоточим върху постигането на добри резултати, особено през коледния период.
Денис Бергкамп
В момента, когато престанете да се учите, мисля, че вие умирате.
Джак Никълсън
Вечността, която обещахме на възлюбеният си на осемнадесет, беше синоним на най-краткия момент.
Дон Аминадо
Когато станеш знаменит, ти преставаш да се боиш от смъртта. В този момент, когато ти станеш звезда, ти вече си умрял. Или си бил балсамиран жив.
Дъстин Хофман
Някои хора се носят като корк по река, чувствайки, че не могат да направят нищо, освен дрейф, момент за момент. Това е нагласа на ума. Всеки може да бъде конструктивен дори по малки начини.
Едуард де Боно
Настоящото състояние на знанието е момент в историята, променящ се също толкова бързо, колкото състоянието на знанието в миналото, някога се е променило и в много случаи по-бързо.
Жан Пиаже
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
71
Следваща