Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 13
И така се случва промяната. Един жест. Един човек. Един момент от време.
Либа Брей
Успехът за повечето хора е важен, но за момент той е само бонус.
Лукас Грейбиъл
Момче и момиче могат да бъдат просто приятели, но в един или друг момент, те ще се влюбят един в друг. Може би временно, може би в погрешния момент, може би твърде късно, а може би и завинаги.
Дейв Матюс
Войната трябва да бъде неизбежна и жизненоважна. До този момент, в който животът на нацията не е в опасност, войната е убийство.
Мустафа Кемал Ататюрк
Никога не съм бил до такава степен във фокуса на интереса, откакто станах "нещо" в един ранен момент от кариерата си. Знам, че съм станал "нещо" и това ми доставя голямо удоволствие.
Мат Деймън
...И това беше един съдбовен момент в моя живот, най-странния от всички моменти, когато аз не знаех всъщност кой съм.
Джак Керуак
Това ме караше да мисля, че всичко се канеше да пристигне - моментът, когато разбираш, че всички и всичко е определено завинаги.
Джак Керуак
Това, което ме мотивира в този момент, са идеи отпреди 10, 20 или 30 години и усещането, че тези идеи може да бъдат изгубени, ако не ги ускоря още малко.
Беноа Манделброт
Никога няма да разберете какво ви е задвижило, а в следващия момент то вече ще е маловажно.
Норман Мейлър
Всеки път, когато си помисля, че съм стар и всеки момент ще грохна, се случва нещо друго.
Елвис Пресли
Ако обичаш някого, кажи му го още сега – на глас. Иначе моментът просто отминава.
Джулия Робъртс
Винаги можеш да коригираш един голям план, но никога не можеш да разшириш един малък. Не вярвам в малките планове. Вярвам в планове, достатъчно големи, за да се справят и със ситуация, която не би могла да бъде предвидена на момента.
Хари С. Труман
Президентът е или непрекъснато над събитията или, ако се колебае, събитията скоро ще бъдат над него. Аз никога не съм имал усещането, че и за момент съм се отпускал.
Хари С. Труман
Обичам да проектирам на момента. И съм толкова щастлива от работата си.
Вивиан Уестууд
Бих искала да благодаря на хората, които ме докараха до онзи мрачен момент, когато се чувствах най-наранена и предадена. Вие сте моите най-големи учители.
Опра Уинфри
Какво щастие да умре навреме е за човека, който не може в нужния момент, нито да слезе от сцената, нито да върви напред.
Александър Херцен
Постарайте се да не обръщате внимание на онези, които се опитват да направят живота ви нещастен. Ще има много такива – както на официална длъжност, така и самоназначили се. Търпете ги, ако не можете да ги избегнете, но в момента, в който се избавите от тях ги забравете веднага.
Йосиф Бродски
Мисля, че най-големият дар за мен е, че мога да се изразя в песни. Това ми помага да преживея някои от най-трудните моменти в живота си. Това също ми помага да празнувам някои от най-добрите времена.
Марая Кери
Ами всеки момент, всеки проект е различен. Приех много бавен подход към актьорството, опитвайки се наистина да работя с хора, от които мога да се уча. И аз получих нещо различно от всяко преживяване.
Марк Уолбърг
Такъв е животът на човек. Моменти на радост, заличени от незабравима скръб.
Марсел Паньол
Има толкова голяма умора, че тялото плаче, дори в съня си. Има моменти на пълно разочарование; има ежедневни малки смъртни случаи.
Марта Греъм
Миналото не е мъртво; дори не е минало. Хората живеят във вътрешно време; моментът, в който се случва решаваща мисъл или чувство, може да бъде по всяко време. Вечните чувства са общи за всички нас.
Марта Греъм
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
71
Следваща