Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Книга" - страница 68
Мразя, че книжарниците се затварят. Мразя го! Какво по-хубаво от това да се мотаеш с книжарница, независимо дали е независима или от верига и да говориш за книги с хора, които обичат книгите?
Лиза Джаксън
Обикновено имам усещане за това къде се намират лично моите герои и начините, по които могат да се трансформират в романа. Но никога не знам от самото начало как ще завърши книгата, нито пък се придържам към първоначалния си план.
Лиза Лутц
Още от детството, когато искам да избягам, да потискам тежките мисли, да се самозалъгвам, да превъзмогна болката, чета. Намирам утеха и забрава в книгите, но също и насърчение и поощрение.
Лиляна Хабинович Джурович
Всички добри книги са особено сходни по това, че със сигурност събуждат у читателите желание да мислят за това, което е справедливо, красиво и полезно за хората.
Линкълн Чайлд
Това не засяга начина, по който се чувствам към теб, но грешно ли е, че искам да изпиташ радостта, която открих в книгите?
Лора Трентъм
ероите се развиват с напредването на книгата, но всеки, който започне да ме отегчава, се озовава в кошницата с хартия. В реалния живот може да се наложи да се примирим с досадни хора, но не и в романи.
Лори Греъм
Това може да бъде най-старият аспект да си тийнейджър, да разбереш как наистина изглежда светът. Ако намерите някого в книга, знаете, че не сте сами и това е утешителното в книгите.
Лори Халсе Андерсен
Понякога, когато се чувствам много раздразнена по дадена тема, знам, че това е следващата ми книга.
Лори Халсе Андерсен
Отзивите, които получавам, са, че книгите ми са честни. Не захаросвам нищо. Животът наистина е труден.
Лори Халсе Андерсен
Докато пишат, писателите живеят в даден герой или герои, а когато книгата навлезе в света, писателите живеят в читателя. Това е повече от свързване.
Лорън Гроф
Можете да кажете, че книгата е истинска, когато сърцето ви бие по-бързо. Истинските книги те карат да се потиш. Плачи, ако никой не търси. Истинските книги ви помагат да осмислите своя луд живот. Истинските книги го казват истината, не се сдържайте и ви правят по-силни. Но най-вече истинските книги ви дават надежда. Защото не винаги ще бъде така и книгите – добрите, тези – ви показват как да го направите по-добър - сега.
Лори Халсе Андерсен
Мисля, че опитът да се направи изкуство е утопичен процес сам по себе си, определено. Нищо, което правя, никога не е равно на идеите в главата ми. Правиш най-доброто, което можеш, правиш го с търпение и любов и след това се отказваш. Моментът, в който се отказвате, е когато разберете, че книгата е свършена.
Лорън Гроф
Когато пиша нов проект, не обичам да се чувствам обвързана с която и да е предишна версия. Ето защо не използвам компютър, за да пиша. Текстът изглежда на екрана твърде много като книга. Това не е книга - това е лош първи проект на нещо, което един ден може да бъде книга.
Лорън Гроф
Неравенството между половете при рецензирането на книги не се подобрява. Мъжете автори получават по-голямата част от рецензиите, а мъжете рецензенти правят по-голямата част от рецензиите. Това е някак опустошително.
Лорън Гроф
Що се отнася до писането, мисля, че повечето писатели на белетристика ценят повече от всичко чувството, че живеят в продължение на една книга в друг човек.
Лорън Гроф
Веднага след като публикувате книга и читателят я прочете, те правят разширение на мозъка ви с мозъка си.
Лорън Гроф
Времето е валутата - най-ценната валута, която имаме сега. И хората, които ви отделят времето си, са толкова невероятни. Те също не трябва да харесват вашата книга. Това е напълно отделен подарък.
Лорън Гроф
Много книги за брака са за бракове, които се разпадат.
Лорън Гроф
Работих в издателската дейност, преди да стана авторка, така че знаех как се прави книга.
Лорън Оливър
Едно от нещата, които се опитах да направя в кариерата си, е наистина да пиша различни видове книги, така че мога да разширя очакванията на хората за това, което ми е позволено да правя.
Лорън Оливър
Но тази първоначална, пламтяща комета в небето, Голяма идея е само началото. Всяка книга е съставена от мозайка от хиляди малки идеи, идеи, които неизменно ми идват в два през нощта, когато будилникът ми е настроен за седем.
Лорън Уилиг
Имам масови читатели да се оплакват, че книгата наистина е романтика, а читатели на романтика се оплакват, че книгата не е романтика - със същата книга! Наистина зависи от очакванията на отделния читател, който влиза в историята, а това е много трудно да се предвиди от човек на човек.
Лорън Уилиг
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
73
Следваща