Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Книга" - страница 26
Не мисля, че всъщност вече има богослови, които практикуват ангелология или изучават ангели, но определено е в много религиозна литература. Все още е там и хората все още се интересуват. Дори и по по-светския начин, книгите за ангелите са навсякъде.
Даниел Трусони
Като дете исках да пиша научна фантастика и никога не бях без книга. По-късно наистина се превърнах в учен и никога не съм мислил, че ще пиша романи.
Даниел Х. Уилсън
Зарядът ще промени живота ви. Нашите мозъци са здраво свързани, за да отговорят на конкретни човешки двигатели, а научаването да използваме и активираме тези двигатели е тайната на успеха и щастието. Това е умна и красиво написана книга и тя ще наелектризира живота ви. Вземете тази книга!
Даниъл Г. Еймън
Бестселър: книга, която се купува добре, защото тя добре се продава.
Даниел Бурстин
Мисля, че хората получават удовлетворение от това, че живеят за кауза, която е по-голяма от тях самите. Те искат да оставят отпечатък. Пишейки книги, аз се опитвам да направя това по скромен начин.
Даниъл Пинк
Бихте могли да вкарате объркването, разстройството и притесненията си във всяка книга, която четете. Можете да ги подредите там и да излезете с малко по-изправена глава. Не знам защо историите са работили по този начин, но са го направили.
Деб Калети
Тя би ти донесла страхотна книга, защото беше сватовник на книги, защото обичаше книгите така, както другите момичета обичаха дрехите.
Деб Калети
Историите се въртяха по приказни пътеки или по много човешки ежедневни. Мислите, че сте в края на книгата и това е само краят на глава.
Деб Калети
Всичко, което искам, е хората, когато четат книгите ми, да се чувстват придружени, да чувстват, че не са сами на света.
Дебора Могак
Ще кажа, че горещо препоръчвам, ако искате да напишете и книга, имайте дете в разгара на този процес, защото това наистина ще ви принуди да организирате времето си.
Дейв Ицкоф
Трябва да живея книгите си, преди да ги напиша.
Дейв Рамзи
Обичам да съм съавтор на книги, за да се уча от тези, с които пиша.
Дейв Улрих
Ако ти си образован, ти не трябва да се гордееш с това. Колкото и книги да си прочел и колкото и да си учил, винаги ще се намери някой, който никога не е чел и при това знае два пъти повече, от колкото ти.
Дейвид Духовни
Това, което винаги ме е изненадвало, когато влизам в книжарница, е броят книги, които можете да намерите, написани със сигурност. Авторите разказват някаква история, сякаш е истина, но нямат доказателства, че е истина!
Дейвид Игълман
Хората смятат, че писането на детска книга е нещо, което можете да направите след обяд, но всъщност е наистина трудно.
Дейвид Уолямс
Детските книги често се възприемат като лошо отношение към литературата. Но децата са също толкова взискателни, колкото и възрастните читатели, ако не и повече. Би трябвало да знам. Аз самият съм детски писател.
Дейвид Уолямс
Твоята кожа не е хартия - не го режи. Твоето лице не е маска - не го крий. Твоето тяло не е книга - не го осъждай. Твоят живот не е филм - не го завършвай.
Деми Ловато
Освен това повечето хора четат художествената литература като бягство - и аз се чудя дали книгите ми не са твърде обосновани в действителност, за да достигнат до възможно най-широката аудитория.
Алекс Беренсън
Книгата се представи добре. В продължение на 550 години това беше най-практичният начин да се достави писане на множество читатели.
Джейкъб Уайсбърг
Противно на това, което хората мислят, робувам на книгите си.
Джеймс Мичънър
Издателите, естествено, се отвращават от употребявани книги и са разработили стратегии за потискане на пазара на втора ръка. Те издават нови, дори по-скъпи издания на популярни учебници на всеки три до четири години, в класически цикъл на планирано остаряване.
Джеймс Суровецки
Исках да видя дали мога да напиша добра книга.
Джеймс Д. Уотсън
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
73
Следваща