Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 63
- По дяволите глупавите вампири и глупавото им чувство за глупаво превъзходство.
Кери Вон
Предполагам, че гробищата трябва да са студени и зловещи. Не се чувства като място, в което животът може да процъфтява.
Кери Уилкинсън
В любовта това е лошо: напълно губите способността да оценявате чувствата си безпристрастно.
Кинглси Еймис
Когато човек страда от коремна болка, той не чувства голямо облекчение от откриването на точното име на заболяването, от което страда.
Кинглси Еймис
Струваше ми се, че чувствата между мъжа и жената трябва да са взаимни. Ако мъже повече не ме обича, аз няма да настоявам.
Кихару Накамура
Времето е крадец. То открадва паметта, надеждите и силата ни, оставяйки само чувството, че никога не му е достатъчно.
Клайв Къслър
Човече, мразех да не мога да разбера някого. И от леко несигурния поглед, който той ми хвърли, докато всички ходехме в клас, подозирах, че той се чувства по същия начин.
Клер Лазебник
Може би принудата да запълни всеки сантиметър пространство беше, защото го караше да се чувства по-малко сам.
Клеър Пули
Когато се занимавате с мъртъв субект, имате чувството, че сте Бог. Знаеш за кого ще се оженят, когато ще умрат. Странно е да се чувстваш толкова всезнаещ.
Клеър Томалин
Понякога ние, писателите, намираме перфектния изследователски материал. Не мога да преувелича колко ценно се чувства това - сякаш водите интимен разговор с някой, който има ключа да отключи вашия проект.
Клоуи Бенджамин
Тази кожа, тази коса, всичко това отвън. не съм аз. Това е просто моят пакет. Това е като обвивката около сладкото; не е самото сладко. Това, което всъщност сме, е всичко в пакета. Всички наши чувства. Всичките ни добри и лоши настроения. Всичките ни идеи, нашата интелигентност, нашата любов е това, което всъщност е човек.
Колин Котрил
Чувството за срам не е лош морален компас.
Колин Пауъл
Най-важното усещане, което може да изпитва човек е чувството за свобода.
Колин Уилсън
Някои от нашите любови и привързаности са елементарни и извън нашия избор и точно поради тази причина те идват подправени с болка и съжаление и нужда и кухота и чувство, толкова близко до гнева, колкото някога ще мога да си представя.
Колм Тойбин
Смея се почти всеки ден. Имам добро чувство за хумор, така че винаги намирам нещо смешно.
Кондолиза Райс
Ти избра пътя, където героичните чувства и мисли не живеят в местите и идеалите или фантазиите, а в делата на простия сив ден.
Конкория Антарова
Любовта ви помага да преминете през повечето трудности, а чувството за дълг прави останалото.
Коуди Макфейдън
Защо трябваше да открия, че съм убийствена психопатка още същата нощ, когато разбрах за чувствата му?
Кресли Коул
Омразата не е чувство към друг, а чувство на поражение от друг.
Кристен Ашли
Трябва да има немска дума за това чувство, когато сложните изкривявания на собственото ви мислене изскочиха на повърхността и станаха внезапно и неприятно видими. Като да минеш покрай огледало в препълнен мол и да си помислиш: Кой е този пич с ужасната поза и защо се свива, сякаш очаква някой да го удари, бих искал да го ударя – о, чакай, това съм аз.
Кристен Рупениън
Тед целува Рейчъл с език и стиска задника й. По този начин той открива, че е възможно да се наслаждаваш на нещо и въпреки това да не се интересуваш ни най-малко от него. Той намира това усещане – да изпитва удоволствие и в същото време да се чувства отделен от удоволствието – само по себе си за доста приятно. Той се чуди дали по чудо е станал будист, или е претърпял психотичен срив.
Кристен Рупениън
Любовта е решение. Това не е просто чувство.
Кристен Хигинс
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
74
Следваща