Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 56
Много от нас прекарват целия си живот в бягство от чувството с погрешното убеждение, че не можете да понесете болката. Но ти вече си понесъл болката. Това, което не сте направили, е да почувствате всичко, което сте извън тази болка.
Джубран Халил Джубран
И двамата изградихме замък за себе си от собствения си интелект, защитавайки се с ума, потискайки и преобръщайки това, което чувстваше тялото. Потискахме и променихме чувствата един към друг.
Джузепе Джена
Не исках нищо повече от това да почувствам нещо, но не знаех как да се справя с това, което дойде след това чувство.
Джули Мърфи
Има чувства, в които няма смисъл, които не водят на никъде. И така както никъде не водят, те лесно излизат извън контрол.
Джулиан Барнс
Тя се чувства болна. Тя мрази този свят.
Джулиана Багът
Да загубиш някого е достатъчно трудно. Но смъртта без процеса на умиране е отвратителна. Създаването на живот отнема девет месеца; чувства се неестествено, грях срещу природата, че обратното също не трябва да има време. Време е да се освободим от познатото, докато се хванем за непознатото.
Джулия Уелан
Майчинството ми ме направи много по-добър човек. Виждам всичко от нова гледна точка - с чувство за чудо.
Джухи Чавла
Нашите чувства ни водят и те никога не могат да ни отклонят погрешно.
Джъд Морган
Любовта не винаги е красноречива, понякога чувствата се изразяват чрез действия.
Диан Дюкре
Основното там беше търсенето на идеала и силата на чувствата.
Доминик Бона
Това е едно от първите неща, на които ме научиха китовете. Удовлетвореност. Чувството, което е толкова добро за изживяване, че сме на най-доброто място, на което можем да бъдем, и да му се наслаждаваме максимално.
Доминик Демерс
Независимо дали някой е спечелил Нобелова награда или не, всеки от нас, който живее в контакт с ближните си, чувства обща отговорност за всички форми на страдание, както физически, така и морални.
Доминик Пир
Важно е да се научите да разпознавате, уважавате и задоволявате собствените си нужди, защото ако не се грижите за тях, вие се чувствате нуждаещи се и неосъществени. С натрупването на чувството за лишения може да се окажете, че се борите с теглото си.
Дона Кънингам
- Благородните чувства винаги ми изглеждат подозрителни. - Особено, ако мъжете говорят за тях?
Дона Леон
Колко голямо е чувството? Дори не толкова голям, колкото един от тях атоми, за които учителят по естествени науки е бил преди. Това не е нищо и всичко едновременно.
Донал Райън
Но чувствата не са като мислите - те не могат да бъдат променени по желание.
Дороти Кумсън
Докато умът и егото контролират посоката на създаване, във външния свят винаги ще има проблеми, защото егото мисли само за себе си и живее в двойственост. Но когато сърцето е под контрол, всичко се връща в равновесие, защото сърцето чувства и знае само единството на живота.
Друнвало Мелхизедек
Умът твори с мисли и логика, но вижда със светлина. Сърцето твори с емоциите и чувствата и мечтае, но вижда с тъмнина.
Друнвало Мелхизедек
Моментът, в който рамкирате собственото си осъзнаване в рамките на второ ниво на самосъзнание, е моментът, в който умът ви е най-готов за хващане. ... Вие сте в безопасност, защото имате иронично разстояние от принудителните техники, които използвам. Всички те, с изключение на тази. Пазите ли се вече? Чувството хубаво ли е? Разбира се, че не.
Дъглас Рушкоф
Мисля, че ако си млад и те сравняват с успешен член на семейството, наистина е трудно да поддържаш чувство за собствена стойност и достоверност.
Дънкан Джоунс
Имам чувство за хумор и понякога ми създава проблеми.
Дънкан Джоунс
В ума няма нищо, което не е било преди това в чувство.
Дънс Скот
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
74
Следваща