Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 47
Имах чувството, че има толкова много талантливи хора, които трябва да получат това, което имам.
Шон Мендес
Когато съм упорита на работа, когато съм дълбоко в нея, няма друго чувство. За мен работата ми винаги е изграждането на нация от нищото. Това е комплектуване на войските. Това е рисуване на платно. Удря всяка висока нота. Това е маратон. Това е Бионсе. И това са всички тези неща едновременно.
Шонда Раймс
Идеята, че колкото повече криете нещо, толкова повече то се превръща в нещо, което трябва да се чувства срамно, е много вярна.
Шонда Раймс
Това, което харесвам в дърворезбата на инуитите, е, че е толкова разказвателна, но няма времевото измерение на илюстрирана картина, където има чувството, че нещо се е случило преди или след това. Всичко се случва в скулптурата и можете да държите цялата история в ръката си. Много от тези скулптури са достатъчно малки, за да можете да ги скриете напълно в ръката си, така че да не ги гледате, а просто да ги усещате.
Шон Тан
Когато човек има малък контакт с чувствата си, тогава той няма контакт с нуждите. Много хора се оплакват, че не знаят какво искат.
Щефани Щал
Мъжката социализация е била насочена от хилядолетия, за да попречи на мъжете да проявяват чувство на слабост. Едва наскоро започна революция в съзнанието: днес младият човек също може да бъде тъжен или уплашен.
Щефани Щал
Мрачното дете определя чувствата, а вътрешният възрастен отговаря за ума и не може да контролира действията на душата си.
Щефани Щал
Тенисът винаги е бил голямо предизвикателство за мен и да мога да играя такъв тенис - е, само тенисът може да предизвика тези чувства за мен.
Щефи Граф
Вашият просперитет ще расте до степента, в която го правите. Чувството ви за просперитет може да изисква да преодолеете страха от напускане на сигурна работа заради по-малко сигурна работа, с по-малко заплащане, но много повече свобода. Факт е, че да се чувстваш по-проспериращ не означава непременно да печелиш повече пари. Понякога това означава да печелите по-малко пари.
Ърни Зелински
- Главното в човека е чувството за мярка, - завърши тя назидателно.
Астрид Линдгрен
Реалността на песните се заключава не в истински изказани мисли, а в истински изразени чувства.
Афанасий Фет
Нямам интерес да проблематизирам нещата. И така, това, на което пиша, е онова просто чувство да бъда човек в себе си.
Аяд Актар
Не искам да изпробвам онова просто чувство да си човек. Не искам да го преобразявам.
Аяд Актар
...няма нужда да се включвате в чужди дела, особено когато става въпрос за човешки чувства.
Аяцуджи Юкито
Бог има своеобразно чувство за хумор, проявяващо се, в частност и в това, че той не дава на човек да си почине от собственият си мозък даже в съня.
Юли Це
Чувството за вина е най-достъпният показател за предателството на дълг.
Юрген Хабермас
И кой знае къде има чувство за дълг и къде е това, което сте избрали сами!...
Юрий Левитански
Вътрешно, интуитивно аз винаги имам чувството, че не може да има съвършени неща, понеже самият свят не е такъв.
Юрий Норщейн
Дори обикновената задача да миете чинии на ръка е пример за малките задачи и лични дейности, които някога са изпълвали ежедневието на хората с чувство за постижение.
Бъръс Фредерик Скинър
Ако няма жертви, то няма и вина. Любовта - това е живот, който няма място за чувство на вина.
Байрон Кейти
Ако някой желае да обяви своята любов, то е по-добре да прибегне за това към действия, а не към думи, понеже... учтивите постъпки благородната сдържаност понякога по-красноречиво свидетелстват за чувствата на човек, отколкото потока от думи.
Балдасаре Кастильоне
Ползите от положителните емоции не спират, след като няколко минути добри чувства отшумят. Всъщност най-голямата полза, която положителните емоции осигуряват, е засилената способност за изграждане на умения и разработване на ресурси за използване по-късно в живота.
Барбара Фредриксън
Предишна
1
...
46
47
(Текуща)
48
...
74
Следваща