Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 42
Момичето върви по разбит път. Слънцето пече, въздухът ухае на борова смола. Елените я гледат с любопитство, разклащайки царствените си рога. До тях момичето се чувства сигурно. Тя също се преструва, че принадлежи към техния свят. Облечена в бяла рокля, развяваща се на вятъра като цвете.
Стина Джаксън
Балансът и късметът могат да дойдат само при човек, който е уравновесен и се чувства щастлив.
Стюарт Уайлд
Едно е факт. Събитията в живота ви са създадени от вас и тези събития идват при вас чрез вашите чувства.
Стюарт Уайлд
Ако нямате пари, все още е лесен процес да създадете в чувствата си признание, че това, което имате, е изобилие и светът всъщност е изобилно място.
Стюарт Уайлд
Всички вътрешни чувства на човечеството в крайна сметка се проявяват като външна реалност.
Стюарт Уайлд
Работата в отдела за клане не предполага емоционално отношение към смъртта и ако някой не може без прекомерни прояви на чувства, тогава е по-добре той да смени професията си.
Сьорен Свайструп
Чувството за вина не е за мен. Това е абсолютно отрицателна емоция. Тя провокира самосъжаление и саморазрушение.
Сю Таунсенд
Кой ти каза, че рисуват с бои? Някой може би с бои, а другият с чувства.
Сюзи Ходж
Когато виждам прозорци на Тифани в църкви в Съединените щати, получавам чувство на духовен възход от това.
Сюзън Вриланд
- Тези обикновени чувства и мисли са източник на всичките ви проблеми, - каза тя.
Тайша Абелар
Имаше чувството, че сандалите с каишки изглеждат наистина като на стара дама; наистина остаряло и не готино.
Тамара Мелън
Трябваше да подложа компанията през реорганизация, да събера нов кръг от финансиране и някак да натисна бутона за рестартиране. Но чувството ми беше, че няма да бъда тормозена. Нямаше да им позволя да ме свалят. Трябваше да се стегна и да продължа напред.
Тамара Мелън
Бях започнала да разбирам, че сме дали гласовете си на дискурс, чиято единствена цел беше да дехуманизира и брутализира другите – защото подхранването на този дискурс беше по-лесно, защото запазването на властта винаги се чувства като път напред.
Тара Уестоувър
Понякога имам чувството, че всичко е хронично. Целия ми живот.
Татяна Веденская
Всички хора мечтаят за промяна, но повечето от тях никога не правят нищо по въпроса. От друга страна, тези, които опитаха и не успяха, дават на всички чувство на дълбоко удовлетворение. Тук, казват те, всичко е правилно, добре е, че не разклатихме лодката.
Татяна Веденская
Чувството е странно - разбираш, че си отговорен за онези, които си опитомил, но едва когато вече си ги загубил.
Татяна Веденская
Омразата сама по себе си е мощна сила, а омразата, опиянена от чувство за дълг, може да помита планините.
Татяна Корсакова
Чувството на отговорността на човечеството да създаде достоен живот и да го заслужава да живее с достойнство винаги е било по-силно от волята за убиване на живота.
Тауакул Карман
Парите бързо разкриват своето безсилие веднага щом желанията на човек достигнат областа на чувствата.
Теодор Драйзер
Какво направих, мили Боже, за да заслужа това вечно чувство, че съм почти готов да започна нещо наистина ново?
Теодор Рьотке
Отчаянието и изолацията доминират в мислите ви. Не знаете как да говорите за чувствата си, но се чувствате откъснати от всеки, който се опитва да попита. Чудите се дали това е лошо поведение, но тайно сте твърде изтощени, за да ви пука. Не разпознавате живота си или която и да е от връзките в него. Чувстваш се напълно сам, объркан и изгубен в морето.
Тереза Капуто
През целия си живот той гледаше света от изкривена гледна точка. И сега най-накрая срещна някой, който вижда същия свят, който вижда. Това беше добро чувство.
Тереза Уиър
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
74
Следваща