Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 40
От дивана си Джехангир слушаше внимателно разговорите на възрастните, опитвайки се да разбере какво е депресия. Това тъжно чувство, което идва, когато вали няколко дни подред?
Рохинтън Мистри
Почитание, ентусиазъм и чувство за настойничество, тези три всъщност са панацеята, магическото лекарство, в душата на възпитателя и учителя.
Рудолф Щайнер
Всеки, който някога е бил грозен юноша - а ние сме легион - знае, че чувството да си неприятен и необичан никога не изчезва; винаги е там, дебне точно под повърхността.
Рут Райшил
Можете или да се поддадете на негативните чувства, или да се борите с тях и аз съм убеден, че трябва да се борите с тях.
Рут Уестхаймер
Ако някой е преживял много емоционална болка, включително загубата на близки, този човек може да се опита да изгради черупка около чувствата си, за да се предпази от болката.
Рут Уестхаймер
Чувството за собствена нереалност е част от реалността.
Ръсел Хобан
За детето загубата е същото усещане все едно за възрастен качващ се по кариерната стълба: неувереност, страх и чувството все едно преди секунда си направил нещо, което вече никога няма да поправиш.
Рю Мураками
Никога не съм срещал прасе, което да не харесвам. Всички прасета са интелигентни, емоционални и чувствителни души. Всички те обичат компанията. Всички те жадуват за контакт и комфорт. Прасетата имат прекрасно чувство за пакост; повечето от тях изглежда обичат добрата шега и ценят музиката. И това е нещо, което със сигурност никога не бихте подозирали от връзката ви със свинска пържола.
Сай Монтгомъри
Антропоморфизмът е толкова интересна концепция. Това означава проектиране на човешки мисли и емоции върху животно. Което означава, че мислите и чувствата принадлежат само на хората. Разбира се, ако вярвате в еволюцията или ако вярвате в Библията, това не е така. Както еволюцията, така и Библията ни казват, че сме част от семейство.
Сай Монтгомъри
Фидел Кастро е човек с голямо чувство за самокритичност и уважение към политическите си приятели. Той няма да ми дава инструкции и аз не съм от мъжете, които биха ги приели. Това не означава, че не одобрявам случващото се в Куба, но той никога не би ми изпратил писмо, което ми казва какво да правя или да не правя.
Салвадор Алиенде
Мариан имаше чувството, че истинският й живот се случва някъде много далече, случва се без нея, и тя не знаеше дали някога ще разбере къде е или ще стане част от него.
Сали Руни
Тя чувства, че дори тя не знае какво е семейството й, че никога не е адекватна в опитите си да ги опише, че се колебае между преувеличаване на поведението им, което я кара да се чувства виновна, или омаловажаване, което също я кара да се чувства виновен, но друга вина, по-вътрешно насочена.
Сали Руни
Тя ми затвори. След това легнах на леглото си с чувството, че светлината е била изключена.
Сали Руни
От момента, в който те видях. От момента, в който ми се усмихна, имах чувството, че падам назад от скала. Чувството никога не е спирало. Опитвах се да те повлека със себе си. По възможно най-лошия, най-необмисления и социално закърнял начин.
Сали Торн
Чувствата са ненадеждно нещо, от тях е необходимо да се избавите.
Саманта Шанън
Вярвайте в Божията любов и сила повече, отколкото вярвате в собствените си чувства и преживявания. Вашата скала е Христос и не скалата е тази, която тече и отлива, а морето.
Самюел Ръдърфорд
Обсебена съм от идеята да стана жена, която се чувства удобно в кожата си.
Сандра Сиснерос
Ние знаем, че самотата е почти необходимост за творчеството и развитието на истинско и богато автономно чувство за идентичност.
Сара Мейтланд
До този момент той не знаеше какво е да си стар; Мислех, че са само бръчки и повехнал вид. Но не, това е много чувство. Сякаш целият си изтощен.
Сара Пенипакър
Повечето хора имат много силно чувство за организационна собственост, но мисля, че това, което хората трябва да притежават, е програма за иновации и всичко е споделено по отношение на изпълнението.
Сатя Надела
Умът е отговорен за чувството на удоволствие и болка. Контрол на ума в най-висшата йога.
Свами Шивананда
Леле, колко тихо стана в къщата без котка, помисли си той. - Странно чувство. Изобщо не завиждам на тези, които нямат котки.
Свен Нордквист
Предишна
1
...
39
40
(Текуща)
41
...
74
Следваща