Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 39
Имате ли някога чувството, че вече знаете цялото съдържание на вселената някъде в главата си, сякаш сте родени с пълна карта на този свят, която вече е присадена върху гънките на малкия ви мозък и просто прекарвате целия си живот измисля как да получи достъп до тази карта?
Рийв Ларсън
Иска ми се да бях по-способен да устоя на чувството за задължение да напиша някои от стиховете, които направих. Естеството на поръчаната работа е да се пише твърде много от страната на ума ви, която знае какво прави, което изсушава поезията.
Андрю Моушън
Мисля, че вместо [за щастие] трябва да работим за удовлетворение... вътрешно чувство за изпълнение, което е относително независимо от външните обстоятелства.
Андрю Уейл
Когато просто се влюбих в Арчи, сравних това чувство с бял гълъб, опитващ се да избяга от сърцето ми.
Андрю Уилсън
Пишете три страници в продължение на шест часа и нямате чувството, че сте стигнали до никъде, но ако сте направили красива метафора или прекрасно изречение или най-накрая сте стигнали до някакъв момент, който сте искали, това си заслужава. След това можете да затворите компютъра си и да получите малко облекчение.
Андрю Шон Гриър
Не забравяйте, че никой не може да нарани чувствата ви без вашето разрешение.
Рики Джървейс
От най-радостните мигове в човешкия живот смятам заминаването на далечно пътешествие към непознати земи. Отърсвайки се с едно мощно усилие от оковите на навика, от оловната тежест на рутината, от мантията на много грижи и от робството на дома, човекът се чувства отново щастлив. Кръвта тече с бързата циркулация на детството... отново изгрява утрото на живота...
Ричард Франсис Бъртън
Тя беше първият човек от двете страни на семейството си, който отиде в колеж, и се придържаше към безумно високи стандарти. Тя се тревожеше много дали е достатъчно добра. Беше изненадващо да видя колко облекчена изглеждаше, когато й казвах колко невероятна е. Исках да се чувства силна и свободна. Беше красива, когато беше свободна.
Роб Шефийлд
Колко е прекрасно да говориш за себе си, че можеш още да растеш, и аз смятам, че е приятно чувството, че аз съм малък.
Роберт Валзер
При блондинките не са с толкова лошо чувство за хумор.
Робин Райт
Това е нещо, което може да се случи отново и отново чрез медитация: приемането, дори прегръщането, неприятно чувство може да ви даде критично разстояние.
Робърт Райт
Чувствата са предназначени да кодират преценки за нещата в нашата среда.
Робърт Райт
Най-добрите чувства в живота ви идват, когато започнете да се чувствате добре, след като сте се чувствали просто ужасно.
Робърт Фулам
Кога се чувствате най-автентични? Автентичността се чувства толкова естествена, така че защо не е лесно?
Робърт Холдън
Предизвикателствата са огледала, които ни отразяват чувствата ни към нас самите. В този смисъл те са подаръци. Мъдростта ни позволява да ги разпознаем като такива.
Робърт Шварц
Ако нямате чувство за хумор, можете смело да легнете в гроба веднага.
Роджър Мур
Жалост е едно от проявленията на чувството за превъзходство над другите.
Роже Мартен дю Гар
Все пак най-висшата проява на несподелена любов е нашата мъка по мъртвите. Колкото и дълго да обичаме тези, които вече не са живи, те не могат да отговорят на нашите чувства.
Розамънд Лъптън
Мисля, че всеки добър, забавен филм трябва да има послание. Наистина вярвам в това, защото ако го направите без него, филмът се чувства малко бездушен.
Роланд Емърих
Има учители, които казват, че една от основните пречки, духовни пречки, за западняците е чувството за недостойност, самоограничаващото се усещане за това, което е възможно за тях в човешкия живот.
Роланд Меруло
Неописуемо чувство: да помогнеш на другия, тогава когато самият се нуждаеш от помощ...
Ромен Гари
Колко прекрасно би било да изживеем цял живот с такава свобода да опитваме нови неща, да преживяваме непознатото и да се изправяме пред страховете си. За много възрастни е трудно да излязат там и да поемат тези шансове, но децата са по-склонни да освободят своите забрани и наистина да живеят живота си. Ако успеем да ги научим да възприемат това чувство, когато са млади, надяваме се, че то ще остане с тях до края на живота им.
Рон Кларк
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
74
Следваща