Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 38
Хората се раждат с твърд морал: чувството за добро и зло е заложено в костите. Знам, че това твърдение може да звучи странно, но сега е подкрепено от изследвания в няколко лаборатории.
Пол Блум
Все повече доказателства сочат, че хората имат рудиментарно чувство за морал от самото начало на живота си.
Пол Блум
Ние сме естествено морални същества, но нашата среда може да засили - или, за съжаление, да влоши - това вродено морално чувство.
Пол Блум
Ако външните събития го доведат до положение, в което той вече не може да ги понася и го принудят да извика към висшата сила в безпомощност за облекчение, или ако вътрешните чувства донесат унижение и признаване на зависимостта му от тази сила, това смазване на егото може да отвори вратата към благодатта.
Пол Брънтън
Хората, които пазят чувствата си в себе си, са склонни да не знаят след известно време какви са чувствата им.
Пол Бърман
Масите са като животно, което се подчинява на инстинктите си. Те не стигат до заключения чрез разсъждения... Масите имат проста система на мислене и чувства и всичко, което не може да се вмести в нея, ги смущава [...] това, което казвате на хората в масата, във възприемчиво състояние на фанатична преданост, ще остане като думи, получени под хипнотично въздействие, неизкореними и неподвластни на всяко разумно обяснение.
Пол Роланд
Да, знаете, има разлика между света на учебниците, който икономистите обичат да си представят, и реалния свят, в който реалните хора имат истински чувства.
Пол Ромър
Имам чувството, че твърде много писатели и режисьори на ужаси просто приемат, че по подразбиране е, "Филмът на ужасите трябва да бъде първо атмосферата и всичко останало след това."
Пол Трембли
Да носиш лоши чувства към някой друг е по-вредно за носителя, отколкото за получателя. Заради себе си прости бързо и свободно.
Ф. Пол Уилсън
Той чувстваше неща, за които не знаеше името, и тези неща го караха да се чувства жив.
Р. Дж. Елъри
Интуицията и чувствата не са случайни и произволни; напротив, те са хранилище на богатство от полезна информация, която ни е служила добре в нашето адаптивно минало.
Радж Рагунатан
Имах чувството, че полудявам като дете. Исках да бъда мъж, да си намеря работа.
Райън Гослинг
Има лекарства за болни тела, но не за болни чувства, не за осакатена доброта, не за мечти, заразени с алчност, не за продажна любов.
Рамон Майрата
Докато вървите през живота си, не позволявайте на чувствата си – колкото и реални да са те – да обезсилят нуждата ви да оставите истината на Божиите думи да ръководи мисленето ви. Помнете, че пътят към сърцето ви минава през ума ви. Истината има значение.
Ранди Алкорн
Не можем да използваме нашите мисли и чувства като стандарт: само Божието Слово е изпитът.
Раусас Дж. Ръшдуни
И когато погледнах в очите му, имах усещане за нещо, което мога да опиша само като познатост, чувство за безопасност. Като прибиране вкъщи.
Ребека Джеймс
Ако вашите хора са обвързани с чувство за общност и мисия и са способни, ще имате необикновена организация.
Рей Далио
Всеки изпълнител, когато влезе да запише, трябва да има чувството, че всяка песен, която записва, може да бъде хит. Това може да звучи егоистично, но има смисъл.
Рей Чарлс
Умиращите често имат усещането, че се издигат и се носят над собственото си тяло, докато то е заобиколено от медицински екип, и го наблюдават долу, докато се чувстват удобно. Те изпитват чувството, че са в духовно тяло, което изглежда като нещо като живо енергийно поле.
Реймънд Мууди
Смъртта на любим човек често предизвиква чувство за вина поради проблемите, възникнали в отношенията с него: спорове, лъжи, предателства, предателства и др. Оцелелият преосмисля всичко и се смята за виновен за всичко. Но най-важното е, че много от тези, които скърбят, се чувстват виновни, просто защото са живи.
Реймънд Мууди
Правите го със собствените си две ръце, така че има чувство на гордост. Наистина забравяте всички наши проблеми, защото се фокусирате върху храната.
Рейчъл Рей
В мен няма чувства, че живота ми е празен или че нещо спешно трябва да направя. Аз не съм сама, аз съм заета.
Рене Зелуегър
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
74
Следваща