Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 23
Можем ли да погледнем в главата на шахматист, трябва ли да видим там цял свят от чувства, образи, идеи, емоции и страст.
Алфред Бине
Ние - това е нашето сърце. Ние - това са нашите чувства.
Кейти Пери
Имам чувството, че научавам нещо от всичко, което правя.
Кени Роджърс
Никога не губете чувството си за хумор. Утре може да е по-лошо.
Керъл Хигинс Кларк
Поетът може да се чувства свободен, по моя преценка, да напише стихотворение за себе си. Или художник може да нарисува картина за себе си. Можете да напишете кратка история за себе си. Но за мен комедията по своето естество е обща. Ако други хора не го разбират, не съм сигурен защо го правите.
Кийгън-Майкъл Кий
Какви чувства изпитвате при скорост от 300 км/ч. -Чувствам се нормално.
Кими Райконен
Имам такова чувство, че котките не ме харесват. Опитвам се да бъда мил.
Крис Евънс
Примирете се с чувството за вина. Вината е отровна илюзия. Много езици дори нямат дума за вина. Разбира се, всички я усещаме. Но също така трябва да решим дали ще позволим на вината да ни повали или не. Признайте чувствата си и след това си дайте разрешение да ги пуснете.
Крис Кар
Ако ще направите филм за герой, който е супер злодей, е фантастично да имате основно чувство за съпричастност към този герой.
Крис Меледандри
Признак, че преговорите са били проведени добре и от двете страни, е, че всеки вероятно се чувства малко, сякаш не са получили това, което са искали.
Кристофър Лойд
Бях много млада и тези събития ме засегнаха дълбоко. Чувствам, че времето, което ми е дадено, не принадлежи само на мен. Във всичко – писането, пътуването, щастието – живея отчасти в името на онези, които не успяха да оцелеят. Имам чувството, че живея техния дял от живота.
Кюн-сук Шин
Америка не е за мен. В стремежа си да изкара печалби от всичко, тази педантичност засенчва радостта от общуването с хората, нарушавайки чувството за уважение към тях.
Алфред Нобел
Не мисля, че е езикът може да стане преграда на пътя на предаването на чувства и емоции. Такива образи, но могат на някой специален език, по-добре или по-зле да предават нашите чувства. Можеш да говориш на японски, индийски, италиански, английски - това няма значение, ако ти говориш искрено. Аз мисля, че истинските, искрени чувства нямат пред себе си прегради или ограничения.
Лара Фабиан
Имам чувството, че не гледам толкова много предавания със смърт.
Лена Дънам
Винаги съм бил човек, който се чувства по-добре, ако видя каквото преживявам във филм.
Лена Дънам
Не искам да споменавам имена, но имах чувството, че когато работех в Холивуд, имаше някои мои колеги, които дори не ме гледаха в очите, защото бях азиатец.
Лий Бюнг-Хун
Животът ми е такъв, какъвто трябва да се чувства сьомгата. Те винаги вървят нагоре по течението, срещу течението.
Лора Шлезинджър
Жените нямат чувство за хумор. На тях не им трябва. Всемогъщият ги направи като постоянна шега на мъжете. От което човек може логично да заключи, че Всемогъщият е жена.
Лорета Чейс
Имам чувството, че книгите много приличат на хората - те се променят с напредването на възрастта, така че някои книги, които сте мразели в гимназията, ще ви ударят със силата на откровение, когато сте по-възрастни.
Лорън Гроф
Когато отидох в Египет веднага след 11 септември, бях много разстроен. Преди живеех в Египет. Имах много приятели там. Прекарах две години като преподавах там. Изпитвах много нежни чувства към тази част на света и фактът, че култура, която толкова харесвах, беше атакувала собствената ми култура, наистина ме разстрои.
Лорънс Райт
Най-голямата грешка, която всеки от нас може да направи, е да мисли, че любовта е чувство, емоция. Въобще не е това. Тя е действие.
Луан Райс
Винаги говорят за тъгата на тези, които остават, но мислила ли си за чувствата на тези, които си отиват.
Анна Гавалда
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
74
Следваща