Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 22
Да знаеш как да избереш път със сърце означава да се научиш как да следваш интуитивното чувство. Логиката може да ви каже повърхностно докъде може да доведе път, но не може да прецени дали сърцето ви ще бъде в него.
Джийн Шинода Болън
Все повече губим това чувство за общност, за схващането, че има нещо, за което допринасяме и имаме полза от това, което се нарича общо благо.
Джоан Уалах Скот
Понякога ми се иска да мога да отида до музиката си сякаш за първи път, сякаш никога преди не съм я чувал. Тъй като съм толкова неизбежно част от него, никога няма да разбера какво получава слушателят, какво чувства слушателят и това е твърде лошо.
Джон Колтрейн
Музиката е международен език за изразяване на емоции и чувства на хората. Това е най-популярният жанр на съвременните изкуства, където мисля, че има достатъчно за всички.
Джон Лорд
Животът е огромен фарс, а предимството на притежаването на чувство за хумор е, че дава възможност на човек да се опълчи на съдбата с подигравателен смях.
Джордж Гисинг
Едно нещо, което открих за себе си, е, че наистина не обичам да пътувам. Имам чувството, че това е ужасен личен провал, но бях толкова доволен, че стигнах до заключението.
Джошуа Ферис
Представите ни за това какво е човешко същество проблематично зависят от наличието на два съгласувани пола. И ако някой не се съобразява нито с мъжката норма, нито с женската норма, самото им чувство за хуманност се поставя под въпрос.
Джудит Бътлър
В дигиталната вселена нашата лична история и нейното чувство за разказ са заменени от профила ни в социалните мрежи - моментна снимка на настоящия момент. Самата информация - нашата социална графика от приятели и харесвания - е продукт, който се продава на пазарни изследователи с цел по-добро прогнозиране и насочване на бъдещето ни.
Дъглас Рушкоф
След рака имам чувството, че имам по-скоро мечти, отколкото амбиции, визии, а не планове.
Ева Енслър
Мисля, че хората навсякъде имат едно много ужасяващо чувство, че политиката прелива над главите им, че е решавана от богати интереси, които не ги вземат под внимание. И пречупват законодателния процес в свой собствен интерес.
Александър Щиле
Съвременната самота е екстравертна самота, при която човекът е заобиколен от много хора и участва в много комуникации, но се чувства неразпознат и по-сам и макар да е свързан технически, изолиран и дори отчужден емоционално.
Едуард Халоуел
Всеки лидер може да получи повече страст, изобретателност и енергия от своите хора и всеки служител иска да се чувства свързан с голяма кауза. Когато това работи, наистина е невероятно да се види.
Ейдриън Гостик
Чувствата се променят с времето - или поне болката намалява с времето; Знам това от опит.
Ейми Плъм
Имам чувството, че хората не са толкова честни относно собственото си родителство. Вземете всяко тийнейджърско домакинство; кажи ми, че няма викане и конфликт.
Ейми Чуа
Знаеш ли, родителството е толкова лично. И всички се страхуваме, че не сме разбрали правилно. И има чувството, че залозите са толкова високи. От нас - какво ще стане, ако направим грешка?
Ейми Чуа
Никога не става въпрос за това колко добър е гласът ти; става въпрос само за чувство на желание да пееш и след това да имаш смелостта да го направиш с гласа, който ти е даден.
Елизабет Бърг
Тайната подхранва еротичната интензивност, защото ви кара да се чувствате сякаш правите нещо, което е изцяло ваше. Дава ви чувство за автономност, чувство за свобода и чувство за суверенитет. И след това добавяте към това сексуалната енергия. В много случаи хората ще ви кажат, че са спали с човека три или четири пъти, но историята продължава с месеци. Това е важно нещо, защото много хора, които имат афери, често имат много добри сексуални отношения у дома. Това не е задължително история за компенсация. Но делата предлагат различна сексуалност с различен контекст.
Естер Перел
Трудно е да се намери филм, който да се чувства верен на себе си. Усещате ръката на Холивуд, кинопроизводството по комисии, върху всичко.
Зак Снайдър
В края на краищата хората се преценяват един друг според собствените си чувства. Само скъперникът вижда другите, подлъгани от пари, похотливите, които виждат другите обсебени от желание.
Ирен Немировски
Съзерцанието на красотата пробужда най-силното чувство на състрадание и любов към хората.
Кавабата Ясунари
Срещата за чай е също "среща на чувства".
Кавабата Ясунари
Ние сме пристрастени към своя егоизъм, своите харесвания, антипатии и предразсъдъци и зависим от тях заради собственото ни чувство за идентичност.
Карън Армстронг
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
74
Следваща