Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 21
Начинаещият Юда влага в своята целувка много искрени чувства.
Веслав Брудзински
Склонен съм да подхождам към интервюта със същото чувство за предпазливост и сдържаност, както и към писането си. Тоест на практика няма. Когато ме попитаха какво направих от блогове като моя, блогове, написани от родители за техните деца, казах: "Блог като този е нарцисизъм в най-неприличния си разцвет".
Айлет Уолдман
Симпатията, влечаща ги един към друг, е резултат от съвършено съгласуване на интересите и чувствата им.
Алан Кардек
Писането на романа ми се стори толкова лично! Мисля, че публикуването на роман е доста публично и изобличаващо и това, което ми е малко страшно в момента, е фактът, че той се чувства толкова изцяло против поверителността, която пише.
Гарт Грийнуел
И още искам да бъда музикант. Според мен, музиката е най-краткият път към емоциите и чувствата на хората и най-простият за себеизразяване.
Гаспар Улиел
Чувствата дават необработен материал.
Георг Зимел
Едва ли някой някога иска да бъде някой друг. Колкото и да се чувства инвалид или нещастен, той не би сменил местата си с други по-щастливи смъртни.
Гордън Олпорт
Една от най-големите радости на влюбването е чувството, че най-необикновеният човек в целия свят е избрал вас.
Гретхен Рубин
Ако някой не успее да разработи цели, които осмислят съществуването му, ако не използва ума докрай, тогава добрите чувства изпълняват само малка част от потенциала, който притежаваме. Истинското щастие включва преследване на достойни цели. Без мечти, без рискове може да се постигне само тривиално подобие на живот.
Дан Бютнер
Имам няколко огромни шкафове и сандъци, изпълнени с чувства към вас. Но те са заключени с ключ и този ключ е в джоба ми.
Даниел Глатауер
На учителите трябва да им е удобно да говорят за чувства. Това е част от преподаването на емоционална грамотност - набор от умения, които всички можем да развием, включително способността да четем, разбираме и реагираме по подходящ начин на собствените емоции и емоциите на другите.
Даниъл Голман
Беше един от онези моменти, когато изпитваш чувство на загуба, въпреки че първоначално не си имал нещо. Предполагам, че това е разочарованието - чувство на загуба за нещо, което никога не си имал.
Деб Калети
Определено обичам жените, обичам да съм сред жените, намирам ги за невероятни и опияняващи и никога не съм имал това чувство, което изпитвам при жените с мъж.
Дейвид Уолямс
Ние нямаме други мотиви, които да ни насърчават да изпълнява обещания, с изключение на чувство за дълг. Ако ние решихме, че обещанията не са присъщо морално задължение, ние няма да усещаме желание да ги спазваме.
Дейвид Хюм
Вие имате значителна сила да създавате самопомагащи си мисли, чувства и действия, както и да създавате самоунищожителни поведения. Имате способността, ако я използвате, да изберете здравословно вместо нездравословно мислене, чувства и действия.
Албърт Елис
Да бъдеш интелектуалец означава да си задаваш много въпроси, на които не намираш отговор. Широк спектър от идеи не гарантират единомишленици. Всичко което е истинско и има значение са твоите чувства. Ето какво значи за мен музиката.
Джанис Джоплин
Ако не сте имали някакво чувство за идеализъм, тогава какво ще ви поддържа?
Джеймс Карвил
Винаги ми харесва чувството, да съм пред аудитория.
Джеймс Кордън
Религията дава усещане за сигурност. Създава ви чувство, че имате правилните отговори на наистина големи въпроси и че сте разбрали истината.
Джеймс Хекман
Западняците, повече от повечето азиатци, са склонни към чувство на страх, омраза към себе си и недостойност.
Джак Корнфийлд
Гласът не е само звукът, който идва от гърлото ви, но и чувствата, които идват от думите ви.
Дженифър Донъли
Чувството за дълг, което свързва човека към задълженията, не е нищо по различно, от съзнание с по-висш интерес, което удържа връх над интересите от по-нисък порядък.
Джереми Бентъм
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
74
Следваща