Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 18
Нужно е да имаш нещо повече, отколкото просто външност. Трябва да имате вътрешно чувство за привличане.
Приянка Чопра
Разумът представлява сумата от най-добрите наши чувства.
Пърси Шели
Имам чувството, че всичко се е случило естествено.
Райън Гослинг
Мъжете често възприемат дрехата като нещо, лишено от мъжественост. Но бъдете уверени: ако имате чувство за стил, вие във всеки случай ще изглеждате мъжествено.
Ралф Лорен
Ако трябваше да придобием Божията гледна точка, дори за момент, и да погледнем начина, по който преминаваме през живота, трупайки, трупайки и излагайки на показ нещата си, бихме изпитали същите чувства на ужас и съжаление, които изпитва всеки нормален човек, когато гледа как хората в приют безкрайно си удрят главите в стената.
Ранди Алкорн
Религията никога няма да изчезне и всеки, който си мисли, че ще изчезне, не разбира какво е религията. Това е език за описване на преживяването на човешката природа, така че докато хората се борят да опишат какво означава да си жив, това ще бъде готов език за изразяване на тези чувства.
Реза Аслан
Несъмнено много хора имат чувството, че изобщо да се говори за смъртта означава да се измисли умствено, да се доближи до нея по такъв начин, че човек трябва да се изправи лице в лице с неизбежността на собствената си евентуална смърт. Така че, за да си спестим тази психологическа травма, решаваме просто да се опитаме да избегнем темата, доколкото е възможно.
Реймънд Мууди
Не искам стиховете ми да са сантиментални, въпреки че признавам, че чувството вероятно е по-скоро недостатъчно отчетено в чувствата на много хора през повечето време.
Андрю Моушън
Почти всеки уикенд, аз и съпругата ми водим разговор да живеем в страната. Предполагам, че това е свързано с остаряването и чувството, че искам да хвърля някои от нещата, които съм правил през последните 20 години, и да се върна към корените си.
Андрю Моушън
Истинското щастие идва отвътре и често идва в спонтанни чувства на радост.
Андрю Уейл
Архитектите трябва да имат остро чувство за индивидуалност.
Рихард Нойтра
Вярвам в хората, вярвам в някаква честност и чувство за другарство, което първоначално им беше присъщо - без това общество не би могло да съществува.
Ричард Олдингтън
Ако човек трябва да бъде сам, нека наистина да бъде сам и да не насилва инстинктите и чувствата си с фалшива интимност.
Ричард Олдингтън
Какво е чувството да си родител? Какво е чувството да си дете? И това правят историите. Те те водят там. Те предлагат драматично обяснение, което винаги се различава от обяснението в изложението.
Ричард Русо
От най-щастливите моменти в човешкия живот според мен е заминаването на далечно пътешествие в непознати земи. Отърсвайки се с едно мощно усилие от оковите на навика, оловната тежест на рутината, наметалото на много грижи и робството на цивилизацията, човекът се чувства отново щастлив.
Ричард Франсис Бъртън
Тази вечер имам чувството, че цялото ми тяло е направено от спомени. Аз съм сборна касетка, касета, която е пренавивана толкова много пъти, че можете да чуете отпечатъците от пръсти, размазани върху лентата.
Роб Шефийлд
Чувството на глад и чувството на самота се сляха, докато не стана трудно да ги различим.
Роб Шефийлд
Когато обмисляте дали една по-голяма асоциация би била по-задоволителна, не пропускайте да вземете предвид нейните допълнителни разходи, включително евентуално увеличаване на чувството за индивидуално безсилие.
Робърт Дал
Мисля, че съм привлечена да пиша за нещо, което се чувства интензивно и важно.
Роуз Тримейн
Когато човекът чува музика, той има чувство за благополучие, защото тези тонове хармонизират с това, което е преживял в света на своя духовен дом.
Рудолф Щайнер
Баща ми ме остави с ясно чувство, че медиите са нещо различно.
Рупърт Мърдок
Ако пътувате твърде често, всъщност се сблъсквате лице в лице с това, от което се опитвате да избягате. Имам чувството, че когато пътувам сам, понякога е като да съм затворен в хотелска стая със собствения си най-лош враг.
Саймън ван Буй
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
74
Следваща