Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чувство" - страница 12
Не се страхувах от това, което не ми харесваше. Преодоляването на неприязънта към нещо често задоволява чувството на чест.
Георг Брандес
Самото писане е мечта. Има дни на съмнения и срокове и се чудите как ще плащате сметките, докато не напишете този бестселър. Но все пак това е най-добрата работа, която съм имал. Аз също успях да помогна на много хора и дори да вдъхновя няколко и това се чувства страхотно.
Греъм Браун
Колективното правене на музика ... може да е случвало в историята да насърчава чувствата на групова сплотеност и синхрон и може да е било упражнение за други социални действия...
Даниел Левитин
Когато казвам да управлявам емоциите, имам предвид само истински тревожните, неспособни емоции. Чувството за емоции е това, което прави живота богат. Имате нужда от своите страсти.
Даниъл Голман
Чувството за свобода идва с възраста и жизнения опит.
Даян Кийтън
Аз съм запознат с това чувство на мълчание, което идва с една непосредствена катастрофа, когато знаете, че нямате никакъв контрол над ситуацията.
Дейв Матюс
Никога не се срамувай от чувствата си. Имате право да изпитвате всякакви емоции и да извършвате всякакви постъпки, които ви правят щастливи.
Деми Ловато
Имам дълбоки чувства към благосъстоянието и комфорта на останалите.
Дефорест Кели
Когато погледна живота си, осъзнавам, че грешките, които съм направил, нещата, за които наистина съжалявам, не са грешки в преценката, а грешки в чувствата.
Джанет Уинтерсън
Усещането за ръце около мен, за любов в сърцето ми, то беше по-силно от всяко негативно, което знаех, че съществува в света за мен. Това чувство на любов уби всичко.
Джеймс Фрей
Една дума любов означава твърде малко за това, което е. Не съобщава дори частица от свързаните чувства. Любов. Думата не е достатъчна за това, което е. Любов. Любов.
Джеймс Фрей
Никога няма думи за най-силното от нашите чувства. Има просто болката, която не можем да споделим. Болка, която всички трябва да се чувстваме сами.
Джеймс Фрей
Само любовта не е достатъчна. Без въображение любовта затъва в чувства, дълг, скука. Връзките се провалят не защото сме спрели да обичаме, а защото първо сме спрели да си представяме.
Джеймс Хилман
Наистина не ми харесва усещането, че имам чувства.
Джеф Линдзи
Искам повече от това чувство - огън и крила.
Джийн Рис
Нашите вярвания създават онзи свят, в който вярваме. Проектираме своите чувства, мисли и нагласи върху света. Мога да създам различен свят, като променя вярата си за света. Нашето вътрешно състояние създава външното, а не обратното.
Джон Брадшоу
Не губете чувство за хумор. Хумора за човек е това, което е аромата за розите.
Джон Голзуърди
Промяната в поведението е по-малко въпрос да се даде анализ на хората, за да повлияят на мислите им, отколкото да им помогне да видят истина, която да повлияе на чувствата им.
Джон П. Котър
Най-добрият начин да промениш своят живот е ежедневно да променяш своите мисли, чувства, думи и постъпки.
Джон Темпълтън
Просто искам малко пространство за себе си от време на време. Всеки път, когато съм с теб, имам чувството, че искаш нещо от мен.
Юнот Диаз
Опасността дебне, когато хората са разединени и откъснати от собствената си история или чувства.
Ева Енслър
Колкото и да нямам желание да нараня чувствата на някого, първото ми задължение не беше да бъда мил, а да бъда верен на може би особените си спомени, преживявания и чувства.
Едуард Саид
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
74
Следваща