Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страна" - страница 68
Всички хора и неща имат истории за разказване. До някои от тях се достига чрез хора като мен, които ги разказват, за да не бъдат забравени. Други, от друга страна... се изживяват.
Лаура Гайего
Русия е самобитна страна, органически съединяваща в себе си елементите на Изтока и Запада.
Лев Гумильов
Не съм патриот или националист, но френският език е като страна, в която намирам убежище, когато няма къде другаде да отида. Утешава ме за всичко. За мен езикът вече не принадлежи на колониалистите.
Лейла Слимани
Израснах в Мароко. Родена съм мюсюлманка и всяка година празнувах Коледа в голяма бяла къща в страната, по средата между Мекнес и Фес.
Лейла Слимани
Съдбата е коварна, като змия, винаги успява да ни тласне на грешната страна.
Лейла Слимани
Изразявайки мислите на моите другари, аз предложих, наред с други средства, организирането на международна информационна служба за запасите, за производството и за нуждите на различните страни от суровини.
Леон Жуо
Сектите на илюминатите, действащи в кръговете на окултните и сексуалните магии, обединяват хора, вариращи от бивши терористи до фундаменталистки католици; готови да манипулират секти, нови религии, държавни тайни и всичко друго, до което могат да се докопат за печалба или власт. Големите играчи, Ватикана от едната страна; и еврейското лоби от друга, играйте ежедневна партия на шах със съдбата на цялото човечество. Въпреки че според някои играта вече е спечелена по време на Втория Ватикански събор от ционистите...
Лео Лион Загами
Една демонстрация на екстремисти, не повече от демонстрация на Ку Клукс Клан в Съединените щати, не отразява непременно това, което чувства останалата част от страната.
Леон Панета
От страна на демократите това е трудна битка за всеки, който се кандидатира. Изобщо не мисля, че е забиване. Шварценегер има огромна идентичност на името и това е много важно.
Леон Панета
Тъй като лихвените проценти в САЩ се повишиха, а Ню Йорк функционираше като магнит, привличайки пари от всички краища на земното кълбо, всяка страна в Европа, с изключение на Франция, се бореше да предотврати излизането на златото си през Атлантическия океан.
Лиакат Ахамед
Житейските преживявания се превръщат в актьорски преживявания, които от своя страна се превръщат в житейски преживявания.
Лив Улман
Мисля, че традициите се променят и модифицират с всяко поколение. С присъединяването на нови членове към семейството, техните обичаи и традиции трябва да бъдат уважавани и съчетани с вече съществуващите традиции. И децата, които следват, са част от тази нова развиваща се традиция и, докато растат, ще имат принос, който от своя страна ще продължат да развиват тази традиция.
Лидия Матичио Бастианич
Храната на една страна е моята история. Това е малка история, но хората са свързани толкова много с нея. Искам да споделя това, но и идеята за събиране на хора и семейство.
Лидия Матичио Бастианич
Любовта не дискриминира и законът също не трябва. Не в тази страна, не в този свят, не в този живот.
Лиз Кеслър
Никога не са ме учили как да влизам на среща и да говоря за турне и как да планирам шоу, но виждането на тази страна на нещата [за] някой, който иска да бъде Еднорог, но сега трябва да бъде шеф и да се ориентира в това, е наистина мощна и интересна история.
Лили Сингх
Ако искате да направите YouTube своята кариера, трябва да приемете, че това също е бизнес. Знам, че всички казват: "Това е моята страст, това е моето хоби." И това е добре; подкрепям това. Но ако искате да го превърнете в кариера, това има бизнес страна.
Лили Сингх
Когато започнах да снимам видеоклиповете, имах работа с депресия и исках да правя вдъхновяващи видеоклипове за другите, които в крайна сметка да ме вдъхновяват от своя страна. Исках да покажа на света, че е възможно да се направи положителна промяна в живота и да се започне отначало.
Лили Сингх
Статусът на виктимизация е съвременната обещана страна на освобождаване от лична отговорност.
Лора Шлезинджър
Истинският гангстер може да помирише силните и слабите страни на човека за няколко минути, но това, което те могат да усетят най-вече, това, което телата им са най-добре настроени, е ароматът на страха.
Лоренцо Каркатера
Открих връзка между разпространението на демокрацията след падането на Берлинската стена и надигането на робството. Сега, когато страните, бивши комунистически страни, станаха така наречените демократични, хората започнаха да бъдат поробвани от собствените си сънародници.
Лорета Наполеони
Конституцията не признава различни класове гражданство въз основа на времето, прекарано в страната. Аз съм гражданин, със същите права като вашия син или вас. Като гражданин и като ученик протестирам срещу тона на този урок като расистки, нетолерантни и ксенофобски.
Лори Халсе Андерсен
Клюките са неприятната миризма от задната страна на дявола.
Лори Халсе Андерсен
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
77
Следваща