Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страна" - страница 67
Наистина ми се иска да бяхме приели цялостен законопроект за имиграцията, защото това наистина би помогнало на страната ни.
Кондолиза Райс
Да видиш афро-американски избран президент означава, че тази страна наистина най-накрая излиза от пълен кръг от вродения дефект на робството.
Кондолиза Райс
Съединените щати ще се противопоставят активно на политиките на този ирански режим и в същото време ще работим в подкрепа на стремежите на иранския народ за свобода в собствената си страна.
Кондолиза Райс
Като държавен секретар за мен беше огромна чест да представям тази велика страна, която толкова обичам - наистина видях, че нашите големи сили са в способността на хората да достигнат потенциала си тук.
Кондолиза Райс
Хилари Клинтън е човек с голяма интелигентност. Тя е някой, който наистина обича тази страна, който говори силно и добре за американските интереси и ценности.
Кондолиза Райс
Но няма ли думите в този свят дори да имат власт над страната на мълчанието?
Корнелия Функе
Ако гражданите не вярват, че могат да сменят лидерите си чрез урната, те ще намерят други начини, дори с риск да дестабилизират своите страни.
Кофи Анан
Най-грубото нещо, което направих като учител, беше да изисквам от учениците да напишат национален химн за страната си и да го пеят сами.
Крис ван Алсбърг
Ужасът във вашата страна е нещо, от което приемате доза, за да си напомните, че не страдате от това.
Крис Клийв
Спомените са като призраци, които се роят от една страна на друга, сгъстявайки въздуха, копнеят някой да ги изслуша, да ги разбере, да ги освободи.
Кристина Лопес Барио
Съдбата, от друга страна, е много по-хитра от нея: разказвачът може да бъде само отклонен, съдбата никога.
Кристина Тот
- Томас остана на страната на левите, доколкото знам. Освен ако не престане да вярва в ефективността на публичните действия. Мисля, че просто е остарял.
Кристофер Карлсон
Мисля, че е безопасно да се предвиди, че почти всяка организирана група идиоти в страната ще смята тази книга за изключително опасна.
Кристофър Хаят
Обещайте си да бъдете толкова силни, че нищо не може да наруши спокойствието ви. Погледнете слънчевата страна на всичко и сбъднете своя оптимизъм. Мислете само за най-доброто, работете само за най-доброто. Забравете грешките от миналото и натиснете върху по-големите постижения на бъдещето. Дайте толкова много време на усъвършенстването на себе си, че да нямате време да критикувате другите. Живейте с вярата, че целият свят е на ваша страна, стига да сте верни на най-доброто, което е във вас.
Крисчън Ларсън
От друга страна, нито меч, нито пистолет няма да защитят човек, ако към храната му се добави отрова.
Курт Ауст
Железопътните гари в тази страна често са далеч от центъра, не знам защо, но мога да изброя целия списък с градове, в които трябва да стигнете до правилния град от гарата, сякаш тези градове се срамуват от своите станции, или сякаш станциите искат да стоят далеч от градовете, които представляват.
Кшищоф Варга
Въпреки че всяка страна има различен културен произход и социални традиции, думата "мама" може да предизвика универсални емоционални реакции. Освен това поведението на децата е много сходно отвъд границите. Отношението на децата към мама и склонността им да я забравят са сходни по целия свят...
Кюн-сук Шин
Всички страни имат различна храна, но все пак това е храна.
Лайънъл Шрайвър
Тъй като САЩ не са империалистическа сила и се борят срещу комунистическите режими, а не срещу народите на комунистическите страни, има основа за обща цел между идеологически мотивирания агент и разузнавателните служби на свободните държави.
Алън Дълес
Този ден реших, че ще живея живота си - а не просто да съществувам. Ако умра и открия рая от другата страна, добре, това ще бъде напълно добре и ще се върна Но ако не живеех живота си така, сякаш вече бях на небето, и умра и открия само нищо, ами... щях да си пропилея живота. Щях да пропилея единствения си шанс през цялата история, за да бъда жив.
Алън Ескенс
Никотин - наркотик, ето защо вашите вкусови и рецептори за обоняние се притъпяват. Най-страшната страна на пушенето се състои даже не в това, че той нанася ущърб на вашето здраве и удря по джоба, а в това, че то деформира вашата психика.
Алън Кар
Изкуството да живееш ... не е нито небрежно отклонение, от една страна, нито страховито придържане към миналото, от друга. Състои се в това да бъдете чувствителни към всеки момент, да го считате за напълно нов и уникален, да имате отворен и напълно възприемчив ум.
Алън Уотс
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
77
Следваща