Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страна" - страница 55
Някои от по-популярните житейски центрове за тийнейджъри включват приятели, неща, врагове, себе си и работа. Всеки от тях има своите добри страни, но всички те са непълни по един или друг начин и ще ви объркат, ако съсредоточите живота си върху който и да е от тях, като изключите останалите.
Шон Кови
Правителствата отиват на война директно или чрез пълномощник, без да обявяват война. Сила или заплаха от сила се използват постоянно за доминиране над други страни.
Шон Макбрайд
Депресията е обратната страна на творческото вдъхновение, но може да бъде полезна. Казва ти да спреш за малко. Можете да станете толкова напълно погълнати от света на творческата работа, че това да доведе до някакъв дисбаланс в живота ти.
Шон Тан
Да, всички знаем, че има голям шанс ракетите да не работят правилно, когато хората от правителството най-накрая дойдат да ги вземат, но с годините спряхме да се тревожим за това. Дълбоко в себе си повечето от нас смятат, че така е по-добре. В края на краищата, ако има семейства в далечни страни със собствени ракети в задния двор, въоръжени и насочени към нас, ние се надяваме, че те също са намерили много по-добро приложение за тях.
Шон Тан
Започнах да се интересувам повече от идеята да си имигрант и особено да си в страна, която не познаваш. И така започнах да чета истории на мигранти. Фактът, че баща ми е китаец - той емигрира от Малайзия, когато беше на около 20 години - може да е имал някакво отношение към моето влечение към темата.
Шон Тан
В страната на историята писателят е цар.
Шърли Джаксън
Можете да научите много за човек, ако изучавате неговите силни положителни страни.
Ърл Стенли Гарднър
Ако тревата от другата страна на оградата е по-зелена, опитайте да полеете вашата страна.
Ърни Зелински
Има лудост и от двете страни на дебата, когато спориш с идиот.
Ърни Зелински
Съдбата на страната е заложена, а играта се играе от измамници.
Артуро Услар Пиетри
В страната, в която се е родила, завинаги затънала между проклятието на войната и ужаса на света, най-лошото се случваше постоянно.
Арундати Рой
Споменът е мост, който се простира в миналото, тесен, дървен, опасен мост, върху който сте изчезнали. Миналото е другата страна на реката, до която никога не сте стигали.
Аслъ Ердоган
Стигнах до извода, че една страна, която нейните жители напускат с такава радост и в която се връщат с такава нежелание, е лоша държава.
Астолф дьо Кюстин
Русия е страната на безсмислените формалности.
Астолф дьо Кюстин
Не искаме за да се похвалим, че има толкова голям процент на растеж годишно. Нашата истинска грижа е как се отразява на живота на хората, бъдещето на страната ни.
Аун Сан Су Чи
Видях много аспекти на страната, които трябваше да видя, за да знам какво трябва да направим.
Аун Сан Су Чи
Има толкова много, което трябва да направим за страната си. Не мисля, че можем да си позволим да чакаме.
Аун Сан Су Чи
Винаги съм била силно на страната на ненасилието.
Аун Сан Су Чи
Ако в страната има мир, чуждестранните войници, влезли в страната се наричат нашественици. Ако в страната е във война, чуждестранните войници, влезли в страната се наричат миротворци.
Юлия Латинина
Мисля, че Америка е толкова невероятно динамично място заради имиграцията. Ние в основата си сме били култура, съставена от експлозиите на други култури. Но е трудно за нас да видим. Ние се заслепихме към реалността на нашата страна.
Юнот Диаз
Човек сам трябва да говори за силните си страни - други ще говорят за недостатъците му.
Юрий Нестеренко
Необходимо беше да измислят с някои трудности. Смята се, че по този начин хората проявяват най-силните страни на характера.
Юрий Томин
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
77
Следваща