Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страна" - страница 50
Ако Съединените щати останаха неутрални, както мнозинството от страната искаше, прекратяването на огъня и примирието между Британската и Германската империя щеше да бъде единственото реалистично решение.
Тарик Али
Всички хора мечтаят за промяна, но повечето от тях никога не правят нищо по въпроса. От друга страна, тези, които опитаха и не успяха, дават на всички чувство на дълбоко удовлетворение. Тук, казват те, всичко е правилно, добре е, че не разклатихме лодката.
Татяна Веденская
Трябва да си силен; трябва да се доверите на себе си, че можете да свалите режима на диктатура и да изградите нова държава. Трябва да сте част от изграждането на вашата страна. Знаем, че може да се случи всичко, което сънуваш. Трябва да знаете, че имате способността да постигнете мечтата си.
Тауакул Карман
Ние, християнските писатели, трябва да рисуваме злото с най-черните четки, не за да сеем страх, а за да призовем чудовищата да бъдат разпръснати от нашата светлина. Ако Сатана се маскира като ангел на бялото, възнамеряващ да измами света, всеки опит от наша страна да минимизираме злото е само съучастник с неговата стратегия... Обърнете се към светлината; не се страхувайте от сенките, които създава.
Тед Декър
Светът не обичаше да гледа тъмната страна много често. Но това не промени грозотата; то само гарантира, че онези, които увековечават грозотата, са оставени сами да убиват, осакатяват и изнасилват.
Тед Декър
Такива като него се натъкнаха в науката - хора, които предварително бяха сигурни в отговора. Догмата, независимо от коя страна идваше, винаги ми се струваше опасна.
Тед Козматка
Работата е там, че аутизмът е голям спектър. Като се започне от хора, които остават невербални, чак до, знаете ли, известни учени и музиканти. И трябва да работим върху силните страни. Трябва да работим и върху преподаването на основни маниери и умения.
Темпъл Грандин
Истината застава с лекота от една на друга страна; това често е било така.
Теодор Паркър
Богатството на една страна са нейните работещи хора.
Теодор Херцел
Не може да има победа на една върху друга част на страната, иначе тя ще се разпадне.
Тиери Мариани
Никога не позволявайте на вашия бизнес да изпреварва финансовата страна на вашия бизнес. Счетоводство, счетоводство, счетоводство. Знайте цифрите си.
Тилман Фертита
Колкото и да трябва да познавате операциите си, ако не разбирате финансовата страна и как да правите бизнеса, никога няма да успеете. Така че може да сте най-добрият оператор или визионер, но ако не разбирате финансовата страна... Аз съм успешен, защото познавам финансовата страна, но познавам и операциите; не е случайно.
Тилман Фертита
Познавам и трите аспекта на бизнеса: страната на развитието, страната на операциите и знам как да заема парите и как да сключа сделката. Ако беше лесно, всеки би го направил.
Тилман Фертита
Повечето предприемачи измислят продукт или измислят идея и смятат, че могат да успеят с нея. Но ако те не познават финансовата страна на своя бизнес и не разбират кредита и оборотния капитал и какво е необходимо за парите, вие не можете да успеете. Продуктът е просто продукт.
Тилман Фертита
Предполагам просто бих казал, че като цяло една от слабите ми страни е, че обичам всичко. Има твърде много от всичко, за да се справи с всичко това. Много се отегчавам от технологията на Силициевата долина. Винаги съм привличал много повече хората, които правят неща за любов, отколкото хората, които правят неща за пари.
Тим О'Райли
Италия не е страна за начинаещи.
Тим Паркс
Считам, че у нас сега има определени проблеми с медиите и правителството, и те игнорират това, което се говори в момента в страната. Буш ни въвлече във война основана на лъжи.
Тим Робинс
Същността на тъмната страна е егоизмът, каза Скайуокър. - Когато вие и вашите собствени желания стават по-важни за вас във Вселената.
Тимъти Зан
Знаете ли, по целия свят, през историята, когато страните забогатяват, те спират да имат деца.
Тод Бъкхолдс
Опитът да се намери човешка страна на героя е начин да им се даде шанс да има хора като тях.
Том Елис
Израснах от самата човешка страна на християнството, така че посланията в домакинството, в което израснах, бяха за мир, любов и разбиране към всички, което според мен е доста готино.
Том Елис
Това, което хората обичат да коментират много, е, че съм израснал в религиозно семейство; баща ми е пастор, а сега играя дявола. За щастие, семейството ми вижда хумористичната страна на работата.
Том Елис
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
77
Следваща