Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страна" - страница 27
В известен смисъл религиозният човек не трябва да има собствени реални възгледи и всъщност е самонадеяно от негова страна да има такива. По отношение на сексуално-любовните връзки, брака и семейните отношения, бизнеса, политиката и почти всичко останало, което е важно в живота му, той трябва да се опита да открие какво биха искали от него да прави неговият бог и неговият клир; и той трябва преди всичко да изпълнява техните поръчки.
Албърт Елис
Ако традиционният брак не е закон на страната, семейната институция ще престане да съществува.
Джеймз Добсън
Сега сме в ситуация, в която теглото и екстремното тегло и сърдечните заболявания са най-големият убиец в тази страна днес.
Джейми Оливър
Когато се опитвате да преместите планини, искате и нуждаете хора от ваша страна, които искат да ги преместят с вас.
Джейми Оливър
Мисля, че Америка няма да се довери на страна, която да защитава Америка, която не желае да се защитава.
Джеймс Карвил
Няма да е вярно, че всяка страна има едни и същи технологични възможности, но няма причина тя да не е повече или по-малко вярна. Като цяло идеята, че едни и същи технологии трябва да бъдат достъпни навсякъде, ми се струва много правдоподобна.
Джеймс Мирлийс
Развиващите се страни често имат хипертрофирани бюрокрации, които изискват от предприятията да се справят с огромни бюрокрации.
Джеймс Суровецки
В сърцето на Голямата депресия милиони американски работници направиха нещо, което никога досега не бяха правили: те се присъединиха към синдикат. Окуражени от приемането на Закона на Вагнер, който улесни колективното договаряне, синдикатите организираха индустрии в цялата страна, преправяйки икономиката.
Джеймс Суровецки
Аз съм от доброжелателната страна на асоциалните. Нямам нищо против хората, но бих предпочел да няма много от тях наоколо.
Дж. Р. Уорд
Американското ръководство не е изиграло ролята, която трябва да играе, и която лидерите в други страни са играли.
Джефри Сакс
Сега съм много по-щастлив, отколкото когато изглеждаше, че съм на корицата на всяко списание в страната.
Джим Нейбърс
За всяка млада демокрация най-трудната, но важна стъпка е погребването на наследството от тиранията и създаването на икономика и правителство и институции, които спазват върховенството на закона. Всяка страна е изправена пред предизвикателства пред върховенството на закона, включително и моята.
Джо Байдън
Те бяха на страната на ангелите, дори ако ангелите не бяха напълно сигурни, че това е нещо добро.
Джон Конъли
Като всички имам много различни страни.
Джулиет Люис
Канада е най-добрата страна в света.
Джъстин Бийбър
Когато тичах из цялата страна, правех 40 или 50 мили на ден във валящ сняг с нулева видимост в продължение на пет или шест последователни дни. Десет до 12 часа бягане в това е изключително монотонно.
Дийн Карнасис
В човешката природа е да забравя недостатъците на мъртвите и да си припомня техните добри страни: това е едно от най-ярките проявления на човешката природа.
Дмитрий Мамин-Сибиряк
Ако работите за и в крайна сметка ръководите компания, разберете, че компаниите имат множество заинтересовани страни, включително служители, клиенти, бизнес партньори и общности, в които работят.
Дон Тапскот
Дигиталните медии са пристрастни към репликацията и съхранението. Нашите цифрови снимки на практика се качват и публикуват във Фейсбук, а най-изтритите ни имейли обикновено се появяват отново, когато най-малко го очакваме. Да, всичко, което правите в дигиталната сфера, може също така да бъде излъчвано по телевизията в най-доброто време и изрязано от страната на Партенона.
Дъглас Рушкоф
Единствените привилегировани особи в нашата страна са децата.
Ева Перон
В страната на лудите здравият човек е луд.
Едмънд Купър
Малки групи хора могат и да накарат останалите да мислят какво им харесва по дадена тема. Но обикновено има привърженици и противници на всяка пропаганда, и двете страни еднакво желаят да убедят мнозинството.
Едуард Бернайс
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
77
Следваща