Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страна" - страница 24
Мисля, че сме загубили браздата си като държава. Една от причините беше атаката на 11 септември. Отпаднахме от играта си. От страна, която винаги е изнасяла надежда, започнахме да изнасяме страх.
Томас Фрийдман
Страната, която притежава зелено, която доминира в тази индустрия, ще има най-голяма енергийна сигурност, национална сигурност, икономическа сигурност, конкурентни компании, здравословно население и най-вече глобално уважение.
Томас Фрийдман
Това е въпрос на живот и смърт за тази страна. Кенийските гори са изправени пред изчезване и това е създаден от човека проблем.
Уангари Маатаи
В тази страна има обща култура да се изрязват всички дървета. Толкова ме ядосва, защото всички режат и никой не засажда.
Уангари Маатаи
Убеден съм, че Нигерия би била по-силно развита страна без петрола. Иска ми се никога да не бяхме помирисвали изпаренията на петрола.
Уоле Шоинка
Не смятам, че трябва да седиш само от едната страна или от другата страна на оградата. Не вярвам, че има лош или добър ход в кариерата. Вярвам в нещата, които ме правят щастлива.
Упи Голдбърг
От своя страна, признавам, че рядко се вслушвам в играчите: човек има толкова много работа, в разглеждане и откриване на познатите си, че наистина няма време да мисли за сцената. Човек просто идва да се срещне с приятелите си и да покаже, че е жив.
Фани Бърни
Дълго време се смяташе, че войната се води от армии, които не могат да се идентифицират със самата нация. Професионалните войници поеха задачата да защитават националните интереси и се разбра, че войната засяга само тях; самата страна продължи да живее и работи.
Фердинан Бюисон
Всичко започна с това, че се оглеждах на всички страни и не видях автомобила на своите мечти, и реших да го конструирам сам.
Фердинанд Порше
Науката е необходима на народа. Страна, която не я развива, неизбежно се превръща в колония.
Фредерик Жолио-Кюри
...ниската самооценка е другата страна на егоизма. Човек, който живее с ниска самооценка, винаги търси внимание и потвърждение, че всичко е наред.
Антъни Хопкинс
Не мога да кажа, че отношението на ООН винаги е към израелското отношение. Според мен Израел много пъти е бил подлаган на тежки атаки от страна на членове на Организацията на обединените нации.
Ариел Шарон
Ако има сериозен палестински министър-председател, който полага 100 процента усилия за прекратяване на тероризма, тогава можем да имаме мир. Всяка страна трябва да предприеме стъпки. Ако терорът продължи, няма да има независима палестинска държава. Израел няма да го приеме, ако терорът продължи.
Ариел Шарон
Трябва да се помни, че евреите имат една малка страна, единственото място, където имат правото и способността да се защитават сами. И наш дълг и моя отговорност е да видим, че никога няма да направим компромис по този въпрос.
Ариел Шарон
Израел е прекрасна страна. Това е красива страна. Наше е. Но това е държава с 10 000 проблема, които трябва да решим и да се справим.
Ариел Шарон
Ние подаваме ръка към мира. Нашите хора са отдадени на мира. Знаем, че мирът води до болезнени компромиси и за двете страни.
Ариел Шарон
И Израел, като малка, малка страна, разбира се има интерес да засили - имаме интерес да засилим отношенията си с други страни, предимно със страни, които бяха враждебни в продължение на много, много години.
Ариел Шарон
Чудо е, че в тази страна се случи "Яндекс". Важно е да не го счупим, и ние носим отговорност за това.
Аркадий Волож
Повече хартиени пари не могат да направят обществото по-богато, разбира се, това е просто повече печатна хартия. Иначе защо ако не е така все още има бедни страни и бедни хора наоколо?
Ханс-Херман Хопе
В цялата страна те четат за мен и историята не се фокусира върху това, че съм гей. Става въпрос само за гей човек, който си върши работата.
Харви Милк
Миграцията обаче не беше единственото неприятно преживяване, което преживях. Роден съм и живях в страна, управлявана от брутален диктатор, чиито войни никога не са свършвали, и от ранна възраст бях страстен към разбирането на света чрез познание.
Хасан Бласим
Страните, които се справят най-добре в международните сравнения, независимо дали това е Финландия или Япония, Дания или Сингапур, се справят добре, защото имат професионални учители, които са уважавани, а също така имат семейство и общност, които подкрепят ученето.
Хауърд Гарднър
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
77
Следваща