Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страна" - страница 21
Ако има добра страна на исляма, в края на деня той служи на злото.
Мосаб Хасан Юсуф
Ако се занимаваме с въпроса за оръжията за масово унищожение, трябва да изпратим единно, последователно съобщение, че има нулева толерантност към всяка страна, която разработва оръжия за масово унищожение, включително Северна Корея.
Мохамед ел Барадей
Всяка страна има право на ядрена технология, стига да я използват безопасно, спокойно и сигурно.
Мохамед ел Барадей
Все още вярвам, че всяка страна разбира, че ако използват ядрено оръжие, те ще бъдат заличени от съществуването. Те могат да бъдат ирационални по много начини, но не мисля, че са ирационални до степен, че са готови да унищожат собствената си страна.
Мохамед ел Барадей
Също така не липсват възпиращи средства, които държат светостта на разстояние от човек, но от друга страна не липсват средства, чрез които тези възпиращи средства могат да бъдат държани далеч.
Моше Хаим Луцато Рамхал
Работата на регулатора не е да ни гарантира печалба, колкото и да плачем. Работата на регулатора е първо да се увери, че страната върви напред и след това да се увери, че потребителят върви напред.
Мукеш Амбани
Не мисля, че съм гражданин на света; Аз съм много гражданка на моята държава. Но моята страна е тясно свързана с други части на света и се влияе от това, което се случва там.
Надин Гордимър
Ако не можете да промените много аспекти на работата си, трябва да промените мисленето си - да се научите да преставате да мислите за работата си като за скучна или тъпа; гледане на чашата като наполовина пълна, а не наполовина празна; намиране на положителните страни във вашата ежедневна работа и кариера.
Найджъл Къмбърланд
Чувствах се, че Нигерия не трябва да се поддава на образа на корумпирана страна; не трябваше да оставяме икономиката в застой.
Нгози Оконджо-Ивеала
Страните с най-голяма печалба никога не се появяват на бойното поле.
Наоми Клайн
Всички, които се опитват да направят нещо прогресивно в тази страна, знаят, че най-голямата бариера е взиманена пари от политиците.
Наоми Клайн
Бих умрял за родината си, но никога не бих могъл да оставя страната ми да умре за мен.
Нийл Кинък
Като млад изпитвах нужда да общувам с някого или нещо, но в собствената ми среда изглеждаше, че това не е опция. От друга страна вероятно ми липсваше смелостта да го направя, дори и да беше опция.
Ник Тошес
За съжаление, настоящият темп на напредък не е достатъчно бърз, тъй като много богати индустриализирани страни са бавни, за да направят прехода към по-чисти и ефективни форми на икономически растеж.
Николас Стърн
Интересно е, защото живеем в страна, където затлъстяването е толкова огромно. И тогава отражението на пистите са толкова слаби момичета. Така че има две крайности, които са почти като отражение на самите тях и е много трудно да си по средата с момичета, които са просто здрави.
Нина Гарсия
Майка ми е специална история. Тя премина през толкова много, за да ни възпита, четирима мъже у дома, особено когато страната ни преживяваше наистина трудни времена.
Новак Джокович
Хората гледат на мен като на човек, който може да промени образа на страната ни от негативен към положителен.
Новак Джокович
Въпреки че сега съм доста популярен в моята страна и тенисът е спорт номер 1 и съм много поласкан, че хората ме разпознават и идват и ми правят комплименти, аз съм по-скоро съм човек, който обича да има уединение и мир.
Новак Джокович
Беше много необичайно момче да играе тенис в моята страна.
Новак Джокович
Защото зад кулисите, на половината свят в Мексико, бяха проведени две десетилетия агресивни изследвания на пшеницата, които не само позволиха на Мексико да стане самодостатъчен по отношение на производството на пшеница, но и проправи пътя за бързо увеличаване на производството в други страни.
Норман Борлауг
Харесвам задната страна, дивата природа и всичко това, но е грешно да принуждаваме бедните хора да живеят по този начин.
Норман Борлауг
Тишината трябва да се разбира не само като отсъствие на звук. Това е естествената среда за спокойствие и съзерцание. Живот без тишина е живот без уединение. Разликата между разум и лудост е качеството на нашите мисли. Мълчанието е на страната на здравия разум.
Норман Казънс
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
77
Следваща