Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 9
Но правим такива грешки през цялото време, през целия си живот. Предполагам, че мъдростта вижда това и действа върху него, преди да е станало твърде късно. Но често е късно, нали? - и онези неща, за които би трябвало да кажем, са неразказани и остават неизказани завинаги.
Алегзандър Маккол Смит
Харесва ми идеята, че историите са активни, че ако ги стъпите, те ще станат живи, като растения и че същият спомен може да отглежда нови издънки и цветя и да се променя в живота на хората...
Джаки Кей
Както всички познати предмети, той беше станал невидим.
Джанет Уинтерсън
Ако разбера, че съм станал идол за подрастващите, бих убил себе си.
Джаред Лето
Ако ти си паднал седем пъти, стани осем.
Джигоро Кано
Хората твърде много мислят за това, което е модно. За мен това няма никакво значение. Всичко, което е станало модно, във всеки случай принадлежи на миналото.
Джим Джармуш
Човек е създаден от Бог но, притежава свободна воля. Той може да се унижи до животното и да се възвиси до богоподобно същество Той може да стане свой скулптор и творец.
Джовани Пико дела Мирандола
Теорията се преподава така, че да накара ученика да повярва, че той или тя може да стане марксист, феминистка, афроцентристка или деконструкционистка с приблизително същите усилия и ангажираност, необходими при избора на елементи от менюто.
Едуард Саид
Сексуалното поведение е станало малко свързано със самото оплождане.
Едуард Уилсън
В крайна сметка със съжаление напуснах религиозния живот и след като се освободих от бремето на неуспехите и недостатъците, усетих как вярата ми в Бог тихо се изплъзва. Той никога не беше засягал живота ми, макар че бях направил всичко възможно, за да му позволя. Сега, когато вече не се чувствах толкова виновен и притеснен от него, той стана твърде отдалечен, за да стане реалност.
Карън Армстронг
Понякога нещата трябва да станат погрешно за да се подредят правилно.
Шерилин Кениън
Войната е ужас на ужасите, тя е най-страшното престъпление. Бих искал да изобретя вещество или машина с такава разрушителна сила, че всяка война въобще да стане невъзможна.
Алфред Нобел
Не трябва да сте велик, когато започвате нещо, но ще трябва да започнете, ако искате да станете велик.
Зиг Зиглар
Всички ние сме тук по някаква специална причина. Спри да бъдеш затворник на миналото си. Стани архитект на бъдещето си!
Робин Шарма
Политиката трябва да стане извънщатна професия за всеки глражданин, който би искал да защитава правата и привилегиите на свободните хора и който би искал да запази всичко добро и плодотворно от нашето национално наследство.
Дуайт Айзенхауер
Селдата би могла да стане деликатес, ако не бе толкова делнична.
Ото фон Бисмарк
Комуникацията трябва да стане тотална и съзнателна, преди да успеем да я спрем.
Уилям Бъроуз
Това е велика страна, където всеки един би могъл да стане президент... освен мене.
Бари Голдуотър
Нищо в наше време не е станало долкова нежелано, колкото добродетелта.
Едуард Далбърг
Ако цените станат неконтролируеми, превишават повече от три-четири пъти, аз самият ще легна на релсите.
Борис Елцин
Баща ми беше атеист и винаги описваше себе си като сърбин. Добре, може би сме били мюсюлмани за 250 години, но преди това сме били православни, а дълбоко в себе си винаги сме били сърби. Религията не може да промени това. Ние само сме станали мюсюлмани, за да оцелеем под властта на турците.
Емир Кустурица
Нали знаете пасажа, където Скарлет изразява радостта си, че нейната майка вече си е отишла и не може да види какво лошо момиче е станала Скарлет. Е, това съм самата аз.
Вивиан Лий
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
77
Следваща