Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 8
Боксът по-добре от всичко показва това, което става в живота: когато получиш нокдаун, ти трябва да станеш! Всички в своя живот, така или иначе получават нокдауни, но трябва да станеш и да се движиш напред, борейки се до края!
Рой Джоунс младши
Ако присъствието на електричество може да стане видимо във всяка част на веригата, не виждам причина, поради която информацията да не може да се предава моментално от електричеството.
Самюъл Морз
През 1968 станах вегетарианец, след като разбрах, че животните се чувстват уплашени, на студено, гладни и нещастни като нас.
Сесар Чавес
Напуснах Делхи през 1989 г. и си спомням много малко за това как се живееше тогава. Все по-често при последните си посещения в Делхи започнах да осъзнавам, че градът е станал много интелектуално оживен. Кара ме да искам да откривам града отново и отново.
Сидхарт Мукхърджи
Ние не сме животни. Ние не сме продукт на това, което е станало с нас в миналото. Ние имаме силата на избора.
Стивън Кови
Както и повечето писатели, аз пиша за това, което е станало с мен, понеже за това е нужно минимално количество изследвания.
Стивън Мофат
Да умреш означава да станеш като дете, най-сетне човек не знае нищо, нищо от смъртта и нищо от живота, само че всички разстояния са еднакво дълги и всички думи неразбираеми, но красиви.
Стиг Дагерман
Нуждаем се от нацията с равно гражданство. Нуждаем се от нация, която се бори срещу корупцията, нация, държава, в която законът управлява, нация, в която тези, които злоупотребяват с властта си, са поставени под въпрос. Искаме да изтеглим нацията си и искаме да станем граждани в нов свят.
Тауакул Карман
Тъй като в света има много големи градове, хората, които живеят в градове, станаха по-изолирани от всякога.
Тойо Ито
Мисля, че трябва да внимавате за някой от гимназията, който казва, че иска да стане икономист.
Томас Джей Сарджънт
В интерес на изкуството можете да се появявате на сцената и голи, но трябва да се върнете от там не само облечени, но и по-чисти ... Но колкото и да е, искам да сте последният човек, който да стане поданик на острова на голите.
Чарли Чаплин
Филмите са изригване на боклук, което направи неспособен американския ум и забави американците да станат културни хора.
Бен Хеч
Тогава човешката раса ще стане едно семейство, а светът ще бъде жилището на Рационалните хора.
Адам Вайсхаут
Ти мислиш, че животът е тежък? Опитай да станеш баща!
Били Джо Армстронг
Неуспехът на системата да се справи бързо се дължи на лъжата, каменната стена и отказът на Никсън да бъде чист. Така че отне 26 месеца, за да стане известна окончателната истина.
Боб Удуърд
Ние станахме богати, защото по-бързо от другите разбрахме, че са започнали нови времена.
Борис Березовски
Ти не искаш да станеш като тези идиоти от Холивуд, които говорят празни приказки за всичко.
Брадли Уитфорд
Ако искаш да получиш това, което никога не си имал, стани това, което никога не си бил.
Брайън Трейси
Музиката не е математика. Това е наука. Продължаваш да смесваш нещата, докато не избухне върху теб, или стане тази невероятна отвара.
Бруно Марс
И до ден днешен, ако ме питате как станах писател, не мога да ви дам отговор. И до ден днешен, ако ме питате как се пише книга, не мога да отговоря. За дълги периоди, ако не знаех, че по някакъв начин в миналото съм писал книга, щях да се откажа.
В. С. Найпол
Като любяща майка, аз си задавах въпроса: "Как мога да обичам още едно дете така силно, като първото вече е заело цялото ми сърце?". Когато Джак се роди, аз просто разбрах, че моето сърце е станало по-голямо.
Ванеса Паради
Те ще направят всичко за работника, освен да станат такива.
Грегъри Бенфорд
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
77
Следваща