Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 58
Харесването привлича себеподобни, така че колкото повече даден познат ви прилича, толкова по-вероятно е да станете приятели.
Джан Йейгър
На първо място, много е важно да бъдете забележими. Да станем забележими е първият лек за депресия, който често е резултат от изолация.
Джан Йейгър
Иска ми се сянката ми да стане и да върви до мен.
Джанди Нелсън
Ако лошият късмет знае кой си, стани някой друг.
Джанди Нелсън
Отнема много години, за да научите всичко за чая. Година след година, засаждане, отглеждане и грижа за растенията в благоприятни и неблагоприятни години, докато той не стане част от вас.
Джанет Маклауд Тротър
За да станете учител, вие също се нуждаете от призвание. И винаги съм смятал учителите за свой собствен свят, защото те извеждат хората от тъмнината.
Джанет Уолс
Всичко звучи свежо, ако стане цифрово, - възможно е даже и социализмът.
Джарон Ланиер
Когато страхът те обхване, Атрей, това е моментът, в който трябва да станеш безстрашен.
Джей Ем Барлог
В авторитарните общества културните институции са склонни да станат идеологически пълномощници - помислете за Националния балет в Куба или за източногерманския отбор по гимнастика.
Джейкъб Уайсбърг
При навиците, основани на резултата, фокусът е върху това, което искате да постигнете. При навиците, основани на идентичността, фокусът е върху това кой искате да станете.
Джеймс Клиър
Не позволявайте на страха да стане инвалидизиращ. Това искат терористите. Те искат да си ги представите в сянка; те искат да си ги представите като нещо по-голямо от тях.
Джеймс Коми
Като писател вие не сте никой, докато не станете някой.
Джеймс Солтър
Фактът, че сте обладан от демон, не означава, че трябва да станете зли. Да бъдеш зъл е избор, както да бъдеш добър е избор. Ако оставите демона да поеме, това е така, защото вие решите да го направите.
Джеймс Суейн
И с течение на времето, страни като Америка, като Русия трябва най-накрая да узреят, да станат по-мъдри, сега те приличат на двама млади мъже-насилници.
Джеймс Хадли Чейс
Възможно е да сме станали толкова безпомощни като хора, че вече не ни пука как работят нещата, а само какви бързи лесни външни впечатления създават.
Джейн Джейкъбс
Според мен Америка като цяло е много по-топяща, отколкото където и да е в Европа. Разбира се, Европа има много различни националности във всяка държава, но те всъщност никога не се стопяват заедно. Можете да се преместите в Германия, но никога не сте станали германец. Същото важи и за Франция и аз живея там от двегодишна възраст. В Америка всеки може да стане истински американец.
Джейн Л. Роузън
Един от най-добрите начини да станеш ефективен родител - или, в този смисъл, ефективен човек - е да разбереш възприятията на другите хора, да можеш да "влезеш" в техния свят.
Джейн Нелсън
Предизвикателството на родителството се крие в намирането на баланса между отглеждането, защитата и насочването, от една страна, и позволяването на детето ви да изследва, експериментира и да стане независим, уникален човек, от друга.
Джейн Нелсън
Където бяхме склонни да осъждаме, ние станахме по-осъдителни за себе си в нашата духовна практика.
Джак Корнфийлд
Станете там утре сутринта и се гордейте с унижението си.
Джен Калонита
В идеалния случай нашето обществено мнение трябва да се основава на установени факти. Бихме ли се чувствали по-малко зле, ако позволим на цялата история да се развие, изчаквайки ритъм, преди да станем съдия, съдебен заседател и палач? Подозирам, че да.
Джен Ланкастър
Историите бяха станали част от нея дотогава; прилепваха по костите й като хубава храна, цъфтяха вътре в нея като градина. Те бяха толкова дълбоки и смислени, колкото всяка друга черта, която татко й бе предал: сините й очи, сламената й коса, посипването на лунички по носа.
Дженифър Смит
Предишна
1
...
57
58
(Текуща)
59
...
77
Следваща