Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 52
Прекарах много пъти, седейки в големи стаи, пълни с много мъже и ръководители, мислейки си: "Какво би казала Опра в момента?" и се опитвах да канализирам това възможно най-силно. И най-вече това беше само увереността. Ако тази жена го е направила, може да стане. И няма причина някой да те спира.
Шонда Раймс
Не можете да измерите успеха, ако никога не сте се провалили. Баща ми ме е учил, че ако наистина искаш да постигнеш целите си, не можеш да прекарваш време в безпокойство дали ще спечелиш или загубиш. Съсредоточете се само върху това да станете по-добри.
Щефи Граф
Пенсиониране: време да станете много повече, отколкото някога сте били.
Ърни Зелински
Не можете да бъдете истински проспериращи, освен ако нямате лична свобода. Вие ще сте постигнали истинска лична свобода в този свят, когато можете да станете сутрин, когато искате да станете; лягайте да спите, когато искате да заспите; и в интервала работете и играйте на нещата, които искате да работите и играете - всичко това със собствено темпо.
Ърни Зелински
Тежестта на вашите проблеми е въпрос на гледна точка. Променете гледната си точка и повечето от тях ще станат незначителни. Някои от тях вече няма да съществуват като проблеми, а вместо това като възможности.
Ърни Зелински
Ако се мотаете достатъчно дълго с група гафове, вие сами ще станете такъв.
Ърни Зелински
Ние се борихме толкова дълго срещу малките неща, че сами станахме малки.
Юджийн О'Нийл
Не знам какво означава кредитен балон. Дори не знам какво означава балон. Тези думи станаха популярни. Не мисля, че те имат някакво значение.
Юджийн Фама
Приемам, че има множества, които търсят Бог, търсят смисъл и т.н., но ако отхвърлят атеизма, бих предпочела да станат съвременни католици или евреи, отколкото че са станали мюсюлмани.
Аян Хирси Али
Никога не обръщам внимание на това, което казват за мен хората. Футболът е тази сфера, в която всичко е завързано около резултата. Така, отличният човек днес утре ще стане идиот, защото неговият отбор е загубил.
Юрген Клоп
За да станеш пръв, са нужни необикновени способности, сила на волята и късмет. Обаче ако ти станеш втори, на теб ти е нужно огромно сърце.
Юхан Харстад
Ти не можеш да промениш никой друг. Промени себе си. Когато станеш свободен, и светът ти ще стане свободен.
Байрон Кейти
Процесът да станете такъв, който ще бъдете, започва първо с пълното приемане на това, което сте.
Банте Хенепола Гунаратана
Всяка стъпка по пътя на Буда към щастието изисква практикуване на внимателност, докато не стане част от ежедневието ви.
Банте Хенепола Гунаратана
Вярвам, че ако искаме да оцелеем като планета, трябва да научим това следващо поколение да се справя със собствените си конфликти категорично и ненасилително. Ако в ранните си години нашите деца се научат да слушат всички страни на историята, да използват главите си, а след това и устата си и измислят план и да споделят, тогава, когато станат наши лидери и някои от тях ще го направят, разполагат с инструменти за справяне с глобални проблеми и конфликти.
Барбара Колоросо
Когато разликата между идеалното и реалното стане твърде голяма, системата се разпада.
Барбара Тъкман
Бедните се молеха да станат богати, а богатите се молеха да станат по-богати.
Барбара Ууд
Евреите също вярваха, че божествата могат да станат хора и хората да станат божествени.
Барт Ърман
Мисля, че всеки актьор иска да бъде рок-звезда, а всеки певец тайно иска да стане актьор. С голямо уважение се отнасям към актьори, които издават албуми за забавление. Въпреки, че може би има и такива, които са талантливи във всичко.
Бен Барнс
Чакането албанците да реагират на несправедливост е все едно да изчакате кучето на Фан Ноли да стане и да стане свещеник.
Бен Блуши
Грехът в нашето общество е начин на живот и изобщо не е навик, така че срещу него не трябва да се борим, а да се лекуваме, за да не стане агресивен.
Бен Блуши
Ако стане напълно непоносимо, трябва да плачете тайно, така че никой да не вижда сълзите ви.
Бенджамин Пърси
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
77
Следваща