Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 36
Конкурентоспособността се определя като способността на компаниите да се конкурират, като същевременно поддържат или подобряват средния стандарт на живот. Ако намалявате заплатите, за да станете по-конкурентоспособни, това всъщност не е по-конкурентоспособно. Това повишава уменията и ефективността на тези работници, за да могат да поддържат и поддържат тази по-висока заплата.
Майкъл Портър
За разлика от съвременните автори, работещи в жанра фентъзи, Толкин работил над създаването на този цикъл произведения почти цял живот - общо около шестдесет години. И в някакъв смисъл този вътрешен свят - светът на Средиземието е станал за него по-реален, от външният свят.
Майкъл Уайт
Една от най-ярките черти на неговата природа винаги си остава педантичноста. Благодарение на нея Толкин е станал водещ учен и може да внесе такава убедителност в своя измислен свят, но заради него той беше много критичен.
Майкъл Уайт
Когато сме малки, родителите и учителите ни казват, че можем да направим всичко и да станем каквото си поискаме. Но когато пораснем, същите тези хора ни казват, че трябва да бъдем по-реалисти.
Майкъл Хаят
Съдбата на паранормалното е да стане нормално, тъй като нашите хоризонти на разбиране се разширяват.
Майкъл Шърмър
Америка има проблем с фалшивите престъпления от омраза. Левицата винаги търси следващото голямо безобразие и понякога, когато натискът стане твърде висок, те просто решават да ги компенсират.
Майло Янопулос
Тръмп може да стане дълбоко непопулярен по начина, по който аз, с някои хора, съм дълбоко непопулярен, но това не означава, че не успяваме да свършим нещата. Можете да бъдете непопулярен и успешен.
Майло Янопулос
Прекарах доста изолирано съществуване, откакто станах на 6. Аз и моите мисли.
Маколи Кълкин
Опитвайте се да продавате и го правете постоянно! Само в този случай вие ще станете силни и в живота, и в продажбите!
Максим Батирев
Бенито Малио е станал богат до степен, в която хората спират да се чудят как го е направил.
Мануел Ривас
Бракът по сметка може да стане брак по любов, само ако сметката е вярна.
Маргарет Йорк
Когато структурата на нашите вярвания стане стоманобетонна, ние губим способността да се движим свободно между нашата мъжка и женска същност, между ясна структура и гъвкавост.
Маргарет Руби
Да простим на миналото и кои сме били тогава. Нека да прегърнем настоящето и това, което сме способни да станем. Нека се отдадем на бъдещето и да гледаме как се разгръщат чудеса.
Мариам Уилямсън
Една кралица е мъдра. Тя е заслужила спокойствието си, не като го е дарено с него, но издържа изпитанията си. Тя е страдала и е станала по-красива заради това. Тя доказа, че може да запази царството си заедно. Тя се превърна в негова визия. Тя се интересува дълбоко от нещо по-голямо от нея. Тя управлява с автентична сила.
Мариам Уилямсън
Връзката не е предназначена да бъде свързване в бедрото на двама емоционални инвалиди. Целта на една връзка не е двама непълни хора да станат едно, а по-скоро двама пълноценни души да се съединят заедно за по-голямата слава на Бог.
Мариам Уилямсън
Ако не бях станал актьор, бих бил учител, преподавал на децата английски. Чуждите езици ми се отдават леко, и да, главното е да ми се харесва.
Марио Касас
...всеки, който иска да стане въздушен гимнастик, трябва да се отнася философски към вероятноста за счупен врат.
Марион Зимър Брадли
Както всички знаят, да бъдеш възпитан католик с половин мозък означава да станеш атеист.
Мария Семпъл
И почти всичко може да стане наркотик, в зависимост от мотива за използването му.
Марк Менсън
Болката на живота е чиста сол; Нито повече, нито по-малко. Количеството болка в живота остава същото, абсолютно същото. Но количеството горчивина, което вкусваме, зависи от съда, в който поставяме болката. Така че, когато изпитвате болка, единственото нещо, което можете да направите, е да разширите усещането си за нещата... Спрете да бъдете чаша. Станете езеро.
Марк Непо
Когато една компания стане по-голяма, когато започне да привлича служители, тя естествено преминава през тази тенденция да иска да контролира, да иска да изгради процес - по същество да каже, че не всеки наш клиент или служител има голяма преценка.
Марк Рандолф
Компаниите стават това, което искат да станат.
Марк Рандолф
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
77
Следваща