Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 32
Вашата страст е вашата истинска сила. Колкото повече откривате и изразявате страстта си към живота, толкова по-неустоими ще станете за другите.
Барбара де Анджелис
Страстта започва там, където телата ви се обединяват и завършва там, където душите ви танцуват. Когато вашите духове могат да се обединят едновременно, когато телата ви станат едно цяло, тогава всички вие ще правите любов. Между вас няма да остане нищо, което да не е любов. Това е свещено причастие. Това е екстаз.
Барбара де Анджелис
Страстта действа като магнит, който ни привлича към своя източник. Привличат ни хора, които излъчват със страст, които живеят със страст, които дишат със страст. Вашата страст е вашата истинска сила. Колкото повече откривате и изразявате страстта си към живота, толкова по-неустоими ще станете за другите.
Барбара де Анджелис
Истинският ми талант се проявява, когато на децата ми им стане скучно. Аз скачам пред тях на един крак, гримаснича, стоя на глава - а на тях все им е малко!
Бен Стилър
Никога не съм искал сериозно да ставам юрист, но аз знам, че все някой трябва да стане.
Бенисио Дел Торо
Семейството трябва да стане за човек най-безопасното място на света, свободно от тревоги.
Брад Пит
Не се опитвайте да реформирате човека. Адекватно организирана среда ще позволи на първоначалните, вродени способности на човечеството да станат успешни.
Бъкминстър Фулър
Никой от световните проблеми няма да има решение, докато индивидите в света не станат задълбочено самообразовани.
Бъкминстър Фулър
Лошите хора - това често са добри хора, станали богати.
Вилхелм Швебел
Добре информираният гражданин е в опасност да стане добре развеселена публика.
Ал Гор
Книгите много рано станаха за него нещо като дупка в оградата, през която беше възможно да се промъкне в други светове.
Гюнтер Грас
Някои неща трябва да бъдат усъвършенствани за да станат истински прекрасни.
Дан Симънс
Във всяко зло може да се намери добро, стига да помислите, какво би могло да стане и по-зле.
Даниел Дефо
Няма нищо лошо в света, само това, което е преминало през човек, може да стане лошо.
Даниил Хармс
Когато видим лицето на дете, мислим за бъдещето. Ние мислим за техните мечти за това, което биха могли да станат и какво биха могли да постигнат.
Дезмънд Туту
Нямам абсолютно никакви възражения срещу представянето и успеха, стига те да не станат фалшиви идоли и заплашват да управляват живота ни.
Дезмънд Туту
Прошката е благодатта, с която давате възможност на другия човек да стане и да се изправи с достойнство, за да започне отново.
Дезмънд Туту
Вярвам, че историята ни учи на категоричен урок: че след като хората са решени да станат свободни, тогава нищо на света не може да ги спре да постигнат целта си.
Дезмънд Туту
Научете се да приемате ограниченията си и ще станете по-щастлив човек.
Дейвид Бърнс
Без билбордове нашият свят ще стане по щастливо, красиво и безопасно място за живот.
Дейвид Огилви
Всичко, което сме или което се надяваме да станем, дължим на дявола и неговите контрабандни ябълки.
Джон Фанти
Те никога няма да се разбунтуват, докато не станат съзнателни, а ще станат съзнателни докато не се разбунтуват.
Джордж Оруел
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
77
Следваща