Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 3
Хората плащат за това, което правят, и още повече за това, което са си позволили да станат. И те плащат за това много просто; от живота, който водят.
Джеймс Болдуин
Когато бият животно, очите му придобиват човешко изражение. Колко трябва да изстрада човек, преди да стане човек.
Карел Чапек
Когато ми е трудно, аз винаги напомням на себе си, че ако се предам по-добре няма да стане.
Майк Тайсън
Човекът няма да стане господар на природата, докато не стане господар на самия себе си.
Георг Хегел
Добър човек е този, който без значение колко морално пропаднал е бил, се развива, за да стане по-добър.
Джон Дюи
Ако някой не е достатъчно талантлив, за да стане писател, не е достатъчно умен, за да стане адвокат и ръцете му треперят твърде много, за да извършва операции, той става журналист.
Норман Мейлър
Ние никога няма да станем цивилизована страна, докато не започнем да харчим повече пари за книги, отколкото за дъвка.
Елберт Хъбард
Би ли възприета простата максима, че честността е най-добрата политика; че усещането за истинската цел на живота може да повиши тона на политиката и търговията, докато публичната и частната чест станат идентични.
Маргарет Фулър
Хората искат повече и повече свободно време, което означава свободата да правят това, което искат, а не това, което трябва да правят, и като станем все по-богати и по-богати, все повече хора ще могат да си позволят това.
Робърт Фогел
Когато си мил с някого в беда, се надяваш, че той ще помни и ще бъде мил с някой друг. И ще стане като горски пожар.
Упи Голдбърг
Перспективите на човешката раса за оцеляване бяха значително по-добри, когато бяхме беззащитни срещу тигрите, отколкото днес, когато станахме беззащитни срещу себе си.
Арнолд Джозеф Тойнби
В Америка нямам какво повече да правя. Няма да се върна там, дори Исус Христос да стане президент.
Чарли Чаплин
Аз станах вегетарианец не заради своето здраве, а заради здравето на животните.
Исаак Башевис Сингер
Толкова много от хората се стараят по-бързо да станат възрастни, и в това няма нищо добро! Нужно е да останеш дете толкова дълго, колкото е възможно.
Ванеса Хъджинс
Ненавистта е нещо мъртво. Кой от вас би искал да стане гробница?
Джубран Халил Джубран
За да станем различни от това, което сме, трябва да имаме известна осведоменост за това какви сме.
Ерик Хофер
Ако дойдеш на този свят, знаейки, че си обичан и напуснеш този свят, знаейки същото, то тогава всичко, което стане в промеждутъка може да бъде преодоляно.
Майкъл Джексън
Желанието да изглеждаме ловки ни пречи често да станем такива.
Франсоа дьо Ларошфуко
Страхът от това да се превърнеш в "бил съм", пречи на някои хора да станат, каквото и да било.
Ерик Хофер
Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало.
Уинстън Чърчил
Ако си паднал вчера, днес стани.
Хърбърт Уелс
Станах журналист, защото не исках да разчитам на вестниците за информация.
Кристофър Хитчънс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
77
Следваща