Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 28
Не мисля, че е езикът може да стане преграда на пътя на предаването на чувства и емоции. Такива образи, но могат на някой специален език, по-добре или по-зле да предават нашите чувства. Можеш да говориш на японски, индийски, италиански, английски - това няма значение, ако ти говориш искрено. Аз мисля, че истинските, искрени чувства нямат пред себе си прегради или ограничения.
Лара Фабиан
Законът не изисква един човек да престане да бъде човек и да действа без оглед на последствията, когато стане съдебно заседание.
Лизандър Спунър
Познавам много атеисти, агностици и скептици, които са станали християни през годините. Всъщност няколко от моите приятели някога бяха силни атеисти, но сега са предани последователи на Исус.
Лий Стробъл
Имам три доведени семейства, както и моето семейство. Трябваше да се приспособя към тях и също да се въртя напред-назад сред тях. Станах наблюдател на човешката природа, защото когато си в тези ситуации, трябва да бъдеш.
Лили Кинг
На Хонконг му отне 100 години, за да стане това, което е.
Лиу Сяобо
Ние сме добри в грижите за малките деца и отделяме много енергия, за да ги научим на неща като да четат. Но когато децата станат толкова високи, колкото родителите си и могат да ги гледат в очите, ние сме склонни да изпуснем топката - в момент, в който най-много се нуждаят от любяща последователна общност от възрастни, било то родители, лели, чичовци или други.
Лори Халсе Андерсен
Не можеш да станеш щастлив, не изпитвайки нещастие!
Лорън Оливър
Измислих ли нещо? Не мисля така, не наистина. Но ако съм помогнал историята да стане забавна... значи работата ми тук е свършена.
Лорън Уилиг
Гарваните са птиците, които най-много ще ми липсват, когато умра. Ако само тъмнината, в която трябва да погледнем, се състои от черната светлина на техния интелигент. Само да не ни се наложи да умрем изобщо. Вместо това станете гарвани.
Луиз Ърдрич
Колкото и сложен да изглежда даден проблем на пръв поглед, при правилен подход може да стане още по-сложен.
Пол Андерсън
Когато човек е щастлив, не бива да иска да стане по-щастлив.
Теодор Фонтане
Бих ли станал професионален шахматист, ако отново ми се налагаше да избирам професия днес? Никога, в никакъв случай!
Ян Тиман
В края на 19-ти и началото на 20-ти век е било характерно за момчетата и младите мъже да четат за живота на т.нар. велики хора с цел да извлекат уроци как самите те да станат големи личности, независимо коя област са си избрали. Виждам в тези (мои) книги съживяване на онази традиция чрез "дестилиране" същността на тези идеи и оформянето им в лесно достъпна форма.
Алън Акселрод
Девет-десети от чувството за хумор се заключава не в нещата, които човек пише, а в нещата, които се въздържа да напише. Това е особено ценно по отношение на сериозното писане и никой без чувство за хумор не трябва да пише сериозно. Защото без да знае какво е смешно, човек се намира в постоянна опасност да стане смешен, без да го разбере.
Робърт Бънчли
Съмнявам се, че някоя общност би станала по-хуманна и грижовна, налагайки ограничения върху онова, което членовете й могат да казват.
Дерек Бок
Украйна може да стане успешна държава и важен играч на политическата сцена, ако започнем да слушаме гласа на народа.
Васил Слипак
Силните на деня ни изглеждат велики само защото ние стоим на колене. Да станем!
Пиер Верньо
Никой не може да постигне какъвто и да било реален и траен резултат или да "стане богат" в бизнеса, оставайки си конформист (приспособленец).
Жан-Пол Гети
Вярвай, че животът си струва да бъде живян, и тази вяра ще стане факт.
Уилям Джеймс
Колкото по-скоро започнеш да се отнасяш към сина си като към мъж, толкова по-скоро той ще стане такъв.
Джон Драйдън
Този, който стане жесток и чието сърце остане безчувствено към затворниците, трябва да си отиде оттук. Тук, както на никое друго място, трябва да бъдете добри и благородни.
Феликс Дзержински
Ако станеш звезда, не се променяш ти, променят се всички останали.
Кърк Дъглас
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
77
Следваща