Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 27
Не позволявайте на навиците ви да станат белезници.
Елизабет Бърг
Музиката може да утеши, особено хората с чувствителна душа, които още не са се отучили да чувстват, изпитват състрадание, преживяват, без да са станали циници.
Енио Мориконе
Може би един ден всички земетресенията, урагани и финансовите катастрофи ще бъдат предвидими. Но не е нужно да чакаме дотогава сеизмологията, метеорологията и икономиката да станат науки; те вече са.
Ерик Маскин
Вещите са станали по-сложни, отколкото действията на човек по отношение на тях.
Жан Бодрияр
Това изкуство, родено от гений и добър вкус, може да стане красиво и разнообразно до безкрайна степен.
Жан-Жорж Новер
Когато нещата станат полезни, те, като правило, престават да бъдат прекрасни.
Жан-Пол Готие
Също толкова съм горд от всичките си архитектурни проекти. Винаги е възнаграждаващо да видите амбициозен дизайн да стане реалност.
Заха Хадид
Трябва да осъзнаем, че нашият път към трансформация е чрез нашите грешки. Ние сме предназначени да правим грешки, да ги разпознаваме и да продължим, за да станем неограничени.
Йехуда Бърт
Америка е светът на мира и трябва да стане континентът на нейното определено последствие.
Карлос Сааведра Ламас
Начинът, по който изглеждате, е станал абсурдно непропорционален на това, което правите. Критиците са по-сурови към водещите жени.
Карол Вордерман
Самоизследването е процесът на поемане на отговорност пред душата ви... Далеч по-добре е да "станете" ваша истина, отколкото да кажете истината си. Самоизследването е практиката да станеш твоята истина.
Каролайн Мис
Владеенето на немски език и приемането на нашата правна система трябва да стане част от критериите за натурализация.
Алис Шварцер
Да станеш възрастен означава да напуснеш света на родителите си и да започнеш да си проправяш път към бъдещето, което ще споделиш с връстниците си.
Алисън Гопник
Да разберем нашите дарби в живота е част от нашето пътуване към това да станем просветлени човешки същества.
Алисън Дюбоа
Станах готвач, за да мога да готвя и да разказвам истории по откачени начини.
Алтън Браун
Целта на работата ми никога не беше да разрушавам, а винаги да създавам, да изграждам мостове, защото трябва да живеем с надеждата, че човечеството ще се събере и че колкото по-добре се разбираме, толкова по-лесно ще стане това.
Алфонс Муха
Животът е най-добрата технология. Технологията на машината е временен заместител на технологиите за живот. С подобряването на нашите машини те ще станат по-органични, по-биологични, по-скоро като живот, защото животът е най-добрата технология за живот.
Кевин Кели
Прекарах последното десетилетие, учейки се да стоя твърдо и да се изправям пред проблемите си... или поне да ги бия, докато станат неузнаваеми.
Кели Армстронг
Никога не съм била свободна през целия си живот. Вътре винаги съм се преследвала. Станах непоносима към себе си. Живея в разкъсваща двойственост. Привидно съм свободна, но съм затворник в себе си.
Кларис Лиспектор
Животът има забавен начин да стане обикновен веднага щом може.
Колм Тойбин
Единственото нещо, което се е променило, до сега, от както станах известен е сметката в банката, нищо друго.
Крис Евънс
Освободете се от идеята за небесна диктатура и направете първата крачка да станете свободен.
Кристофър Хитчънс
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
77
Следваща