Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 26
Нобел беше истински приятел на мира. Той дори стигна дотам, че вярва, че е измислил инструмент за унищожаване, динамит, който би направил войната толкова безсмислена, че да стане невъзможна. Той сбърка.
Алва Мюрдал
Денят, в който няма да мога да изпълнявам трикове - ще стане последният ми работен ден.
Джеки Чан
Бях безполезнo дете. Бях дрипаво момче. Аз бях безразсъден подрастващ. А сега? Вижте какъв станах!
Джеки Чан
Първо купете каубойска шапка и ботуши. Тогава сте на път да станете тексасец.
Джеймс Мичънър
Интернет се превърна в забележителен източник на икономически и социални иновации до голяма степен, защото е архетипна равнопоставеност, на която дори сайтове с малко или никакви пари зад себе си - блогове, да речем или Уикипедия - могат да станат влиятелни.
Джеймс Суровецки
На Уолстрийт измамните схеми обикновено процъфтяват по време на икономическия подем и се взривяват, когато времената станат трудни.
Джеймс Суровецки
Може да не станете знаменитост. Може дори да изпитате много болести или развод или нещастие. Но мисля, че все още има нишка от индивидуален характер, която определя как ще живеете през тези неща.
Джеймс Хилман
Моите читатели и моята публика се превърнаха в мои последователи. Те са повече от заинтересовани от това, което имам да кажа по темите за продажби, лоялност, отношение, мрежи, бизнес социални медии и да станат доверен съветник.
Джефри Гитомър
Ако наистина искате да направите промяна, просто станете от задника си и я направете.
Джоди Уилямс
Туитър искаше да стане по-егалитарна правосъдна система, но вместо това се превърна в драконовска.
Джон Ронсън
Голяма част от математиката, която става полезна, се развива без абсолютно никакво желание да бъде полезна и в ситуация, в която никой не може да знае в каква област ще стане полезна; и нямаше общи признаци, че някога ще бъде така.
Джон фон Нойман
Без теб не трябваше да бъда силен и станах слаб.
Джонатан Сафран Фоер
Не се притеснявайте толкова много. Повечето от нещата, за които се притеснявате, никога няма да станат.
Дик Ван Дайк
Ще дойде ден, когато ще разбереш, че можеш да намериш цялата Вселена вътре в себе си, и тогава ще станеш вълшебник. Ставайки вълшебник вече няма да живееш в света, а светът ще живее в теб.
Дийпак Чопра
Чрез телевизията можеш да научиш да вярваш. Наистина какво е това вяра? Вярата е потребност. Ако няма потребност при човек, той няма да стане вярващ.
Дмитрий Дюжев
Нито един нормален човек не вярва в конспиративни теории, докато не стане част от тях.
Доминик Строс-Кан
Помнете, че Майката Земя знае кои са тези хора, които ще станат едно сърце. Наистина по-добрият начин да се каже, че е един лотос. Това място в сърцето винаги е било наричано лотос. И когато намерите пътя си там, Майката Земя ще се погрижи изцяло за вас и ще ви защити и ще ви осигури всичко. Въпреки че всичко навън изглежда безумно, това ще бъде чудо.
Друнвало Мелхизедек
Когато написах "Доброто тяло", станах на 40 и изведнъж имах този стомах. Изглеждаше като краят на света. Защото не ценя тялото си. Непрекъснато го преценявах, но и не живеех в него.
Ева Енслър
Винаги ми се е струвало странно, че в нашите безкрайни дискусии за образованието толкова малко се набляга на удоволствието да станеш образован човек, огромния интерес, който той добавя към живота. За да бъдем уловени в света на мисълта - това е да бъдем образовани.
Едит Хамилтън
Аморалното не може да стане морално чрез използването на таен закон.
Едуард Сноудън
Знаеш ли, родителството е толкова лично. И всички се страхуваме, че не сме разбрали правилно. И има чувството, че залозите са толкова високи. От нас - какво ще стане, ако направим грешка?
Ейми Чуа
Станете и се изправете пред страховете си или те ще ви победят.
Ел Ел Кул Джей
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
77
Следваща