Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 22
Финландия е богата държава. Какво имат? Взеха телефони Нокия и шперплат. Как станаха толкова богати? Защото те са свободни.
Патрик О'Рурк
Фискалният консерватизъм е просто лесен начин да изразим нещо, което е малко по-трудно, а именно, че размерът и обхватът на правителството и наистина размерът и обхватът на политиката в живота ни, са станали неудобни, тромави, натрапчиви и неефективни.
Патрик О'Рурк
Да бъдеш любезен е най-простият начин да станеш това, което всъщност сме.
Пиеро Феручи
Рано или късно интернет ще стане печеливш. Това е стара история, разиграна преди от канали, железопътни линии и автомобили.
Пол Самюелсън
Би било Божие чудо, ако се случи. Знам го... Ако Бог пожелае, летните дъждове ще напълнят вадите... и сьомгата ще тече реката. И тогава моите сънародници... всички класи и маниери на мъжете - ще застанат един до друг и ще ловят сьомгата. И тяхната природа също ще бъде променена. Те ще усетят очарованието на тази сребърна риба... и тогава, когато разговорът се насочи към казаното от това племе или онова племе, което е направило... тогава някой ще каже, Нека станем и да отидем на риболов.
Пол Тордей
Колкото човек е по-нещастен, толкова повече се страхува да промени своето положение от страх да стане още по нещатен.
Пьотър Кропоткин
Ако героят е верен, филмът ще стане на мястото си. Или поне това се надявате.
Райън Гослинг
Когато станете знаменити, вие ставате непостоянни, вие започвате да живеете в странен паралелен свят - света на илюзиите. Вие нямате време нито за приятелите, нито за семейството. Непонятните неща стават най-важните. Лесно се изпада в заблуждение.
Ранбир Капур
Колкото повече мислите за нещо, толкова по-важно става, толкова по-важно е за вас и толкова по-важно ще стане за публиката.
Рей Лиота
Депресираните хора не могат да водят революция, защото депресираните хора едва успяват да станат от леглото и да обуят обувките и чорапите си.
Андрю Соломон
Рядко е - твърде рядко, трябва да кажа - ботаниците да станат лекари.
Андрю Уейл
Когато бяхте малко момиче, госпожо... това ли беше жената, която мечтаехте да станете?
Андрю Шон Гриър
Не се боя от провали. Боя се да не забележа, че съм станал посредствен.
Робърт Дауни Джуниър
Просвещението не е цел на религиозната вяра. Това е еволюционна цел, нещо, което искаме да станем.
Робърт Търман
Ние дори се измисляме, сливайки това, което сме с това, което желаем, в това, което трябва да станем. Не съм сигурен защо трябва да е така, но е така.
Робърт Фулам
Да попиташ автор, който се надява да стане сериозен писател, дали творбата му е автобиографична, е все едно да попиташ паяк откъде си купува конеца. Паякът извлича нишката си направо от собствените си вътрешности и това е мястото, където авторът получава своето писане.
Робъртсън Дейвис
Талант - това е добро, но може да бъде и лошо. Ако искаш да станеш добър боксьор, ти трябва да работиш на предела на своите възможности. Ако ти не работиш на този предел, то таланта ти нищо не дава. Други ще те изпреварят, поне упоритата работа е основното. Трябва да се работи така, като че нямаш въобще талант.
Рой Джоунс младши
Мисля, че едно от нещата, които трябва да направите, за да станете разказвач, е да отделите много време за четене на истории.
Рой Конли
Всяка седмица трябва да играете добре, за да станете шампион.
Рууд Гулит
Като самотен родител бях станал тираничен, за да оцелея, и всичко, което не можех да контролирам, ми причиняваше огромно безпокойство. Като естествено неподреден, неорганизиран мъж, който никога не е правил списъци или е пазил касови бележки, превръщането ми в някой, който може да се грижи за малко дете сам, може би ме е накарало да компенсирам малко.
Саймън ван Буй
Винаги казвам на хората, че съм станал писателка не защото съм ходил на училище, а защото майка ми ме е водила в библиотеката. Исках да стана писателка, за да мога да видя името си в каталога с карти.
Сандра Сиснерос
Внимателни избирайте враговете. Но и приятелите - също, защото те ще станат врагове.
Анри дьо Монтерлан
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
77
Следваща