Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 20
Бог е търпелив с нас, за да станем Божиите деца, които той иска да бъдем, но наистина можете да го видите да плаче.
Дезмънд Туту
Тъжен съм, когато си мисля, че съм показал само, как бойните изкуства причиняват на хората болка. Но не е изчезнал шанса да докажа, че най-главното не е боят. Това е познанието на хармонията на Ин и Ян, баланса между черно и бяло. Само познавайки хармонията, ти ще станеш велик.
Джет Ли
Да подхранваш душата означава да станеш по-добър, по-състрадателен, по-мъдър и по-любвеобилен, често чрез вземането на трудни избори, които насърчават растежа, а не безопасността. Подхранването и израстването на душата е самата причина за човешкия живот...
Джоан Борисенко
Приемайки себе си за такива, каквито сме, ние се лишаваме от надеждата да станем такива, каквито трябва да бъдем.
Джон Фаулз
Когато войната стане безкрайна, тя престава да бъде опасна.
Джордж Оруел
Телевизора скоро ще стане достояние на историята. Интернет, където има най-малко цензура, е основният и най-вероятно, единственият източник на информация за хората.
Джулиан Асанж
Когато станеш знаменит, ти преставаш да се боиш от смъртта. В този момент, когато ти станеш звезда, ти вече си умрял. Или си бил балсамиран жив.
Дъстин Хофман
До тогава докато станах гений, аз бях черноработник на пиано.
Игнаци Падеревски
В този бизнес известноста трае в течение на няколко секунди. Вие можете да станете известни за миг, но хората ще продължават да губят интерес към лицата, понеже нови идват всяка секунда. Днес аз съм известна. Утре няма да бъда. Това е нормално. Аз разбирам, че всичко ще свърши така, както е и започнало - за миг. Но аз ще отида по-далече. Ако Вие сте актьор и тъгувате по този повод, то вие сте избрали грешна професия.
Кийра Найтли
Културата се храни със соковете на икономиката и е необходим материален излишък, за да расте културата, да стане по-сложна и рафинирана.
Лев Троцки
Без значение кой сте, без значение какво сте направили, независимо откъде сте дошли, винаги можете да се промените, да станете по-добра версия на себе си.
Мадона
Успех за някои хора е да станат добре известни; за други - никога да не бъдат известни.
Ашли Брилиант
Човекът е стремеж към завършеност. Ако би се завършил, стремежът би изчезнал и човек би престанал да бъде човек, па макар и станал свръхчовек.
Блага Димитрова
С постоянство, учение и нескончаемо желание всеки човек може да стане велик.
Джордж Патън
Любовта е като огъня за желязото, което иска да стане стомана.
Максим Горки
Може Полша да стане второстепенна страна, само не и страна на второстепенни хора.
Мария Домбровска
Овенът изразил общото недоумение. Заекът изразил общото опасение. След това станал лъвът и изразил общото мнение.
Феликс Кривин
Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен.
Паулу Коелю
Като вид сме склонни да лъжем доста - и за себе си, и един за друг. Това е нещо за примати. Така че, една причина да започнете кариера в науката и технологиите или да научите повече за тези предмети е да станете по-могъщ човек.
Ан Друян
Ако вие искате да станете успешен актьор, е нужно да вярвате в себе си повече от колкото във всеки друг и да не позволите на никой да ви убеди, че при вас не се получава.
Майкъл Кларк Дънкан
Моята майка е искала да стане актриса, но никой не и е помогнал. Мисля, че тя беше първата, която видя нещо в мен.
Майкъл Кларк Дънкан
Ако скочите на пазара, когато всички останали правят същото, вероятно сте закъсняли. От друга страна, ако влезете на пазара рано, когато той е фундаментално подценен, след това изчакайте да стане изключително надценен и продадете, след като бъде установен истински връх, трябва да се справите много добре.
Майкъл Малоуни
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
77
Следваща