Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 2
Равните възможности означават, че всеки има в еднаква степен предоставеният шанс да стане некомпетентен.
Лоурънс Питър
Някои от нас станаха мъжете, за които бихме искали да се омъжим.
Глория Стейнем
Когато бях малък, майка ми казваше: Ако станеш войник, ще стигнеш до генерал. Ако станеш свещеник, ще бъдеш папа. Аз исках да бъда художник и станах Пикасо.
Пабло Пикасо
Идеите са като зайци. Докато си вземеш двойка и се научиш как да се оправяш с тях, съвсем скоро станали дузина.
Джон Стайнбек
Не е задължително да бъдеш ангел, за да станеш светец.
Алберт Швайцер
Никой не става приятел на жена, ако може да стане неин любовник.
Оноре дьо Балзак
Малцина мислят повече от веднъж-два пъти в годината; аз станах световно известен благодарение на това, че мисля веднъж или два пъти в седмицата.
Джордж Бърнард Шоу
Човекът който е станал песимист до 48 години, знае твърде много; човекът който остава оптимист след 48, знае твърде малко.
Марк Твен
Ако станеш звезда, хората ще искат да те гледат. Но ако останеш актьор, те ще искат да гледат историята, в която участваш.
Морган Фрийман
Само тогава човек ще стане по-добър, когато вие му покажете, какъв е в действителност...
Антон Чехов
Никога няма да станеш истински свободен, ако си прекалено се възхищаваш на някого.
Туве Янсон
Ако вие можете да си представите нещо - вие можете да го достигнете. Ако вие мечтаете за нещо, вие можете да станете това.
Уилям Артър Уорд
Изкуството е науката, която е станала ясна.
Жан Кокто
Да бъдем това, което сме, и да станем това, което можем да станем, е единствената цел на живота.
Робърт Луис Стивънсън
Ако единствената ви цел е в това, да станете богати, вие никога няма да го достигнете.
Джон Д. Рокфелер
Когато бях малко момче, ми казаха, че всеки може да стане Президент. Сега вече го вярвам.
Кларънс Дароу
Единственият начин да се справиш с липсата на свобода в света е да станеш абсолютно свободен, така че самото ти съществуване да бъде своеобразен бунт.
Албер Камю
Никога не отмъщавайте на подлите хора! Просто станете щастливи – и те няма да го преживеят!
Юрий Никулин
Най-добрия способ да познаеш и унищожиш врага - това е да станеш приятел с него.
Паулу Коелю
Когато даден предмет стане напълно остарял, ние го превръщаме в задължителен курс.
Питър Дракър
Аз станах лесбийка заради жените, понеже жените са прекрасни, силни духом и способни да съчувстват.
Рита Мей Браун
Много по-лесно е да станеш умен, отколкото да престанеш да бъдеш глупак.
Василий Ключевски
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
77
Следваща