Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 19
При всяко желание си поставяй следните въпроси: какво ще стане, ако пожеланото от мен се осъществи и какво – ако не се осъществи.
Епикур
Трябва веднъж завинаги да сложите край на дискусиите за това какъв добър човек трябва да бъдете и просто... да станете такъв.
Марк Аврелий
Днес ти можеш да станеш знаменит за 10 минути. Нови звезди се появяват всеки ден - така бързо, че аз даже не успявам да ги запомня. Но винаги съм считал, че истинският успех е този, към който е нужно да се върви много дълго време.
Мат Деймън
В страна на глупаци умникът няма да стане цар.
Олдъс Хъксли
Има само едно средство да станеш културен човек - четене.
Андре Мороа
Нямам никакви планове за бъдещето. Глупаво е да имаш планове. Никой не може да знае, какво ще стане с него утре. Днес си женен, утре си разведен. Днес шумолиш с пари, утре шумолиш с листа. Днес гледаш в прозореца, утре гледаш в гроба.
Питър Джаксън
Природата никога не е станала играчка за мъдрият духом.
Ралф Уолдо Емерсън
Играта не е да станеш някой, а да станеш никой.
Рам Дас
Ако искате да бъдете заобиколени от Души, станете идентифицирани с вашата Душа. Нужно е човек да го знае!
Рам Дас
Бих искал баща ми да беше жив, и да може да види, какъв съм станал.
Роналдиньо
Стани Човек в помислите, в делата - После мечтай за ангелски крила!
Саади
Ние искаме чистата енергия да стане по-евтина, отколкото въглищата.
Сергей Брин
Историческото действие бива завършено не тогава, когато е извършено, а след като то е станало достояние на потомците.
Стефан Цвайг
Да идолизираш човек означава, че не го опознаваш и идеята, че можеш да станеш такъв, е мит, а също така означава, че не е нужно да си говорите, защото сте един и същ човек.
Тиодор Зелдин
Да разрешавате на детето си всичко - означава да се отнасяте към него като възрастен; и това е сигурният начин да се гарантира това, че той никога няма да стане възрастен.
Томас Сас
И ми хрумна, че нашият отвратителен съвременен свят е станал такъв по вина на хората, които винаги трябва да дават още един шанс.
Тони Парсънс
Великото утешение във всички мои мъки се състои в това, че никакви врагове нямат власт да ми отнемат съвестта, а аз никога не бих станал такъв враг на себе си, че да и нанеса ущърб.
Хенри Филдинг
Опитът е скъпо училище, но какво ще стане, ако няма друго училище за глупаци?
Бенджамин Франклин
Наистина не харесвам жени, които се опитват да бъдат мъже. Всички тези политици мисля, че са ужасяващи. Може да имаме блестящо бъдеще, но имаме тази ужасна мъжка визия за унищожаване на всичко. По-добре да се подредят и да станат по-женствени.
Вивиан Уестууд
Не се опитвай да станеш успяващ, а по-скоро ценен човек.
Алберт Айнщайн
В крайна сметка е невъзможно да не станеш това, което другите вярват, че си.
Габриел Гарсия Маркес
Не можеш да играеш с животното в теб, без да станеш изцяло животно, играеш с лъжа, без да отнемаш правото си на истина, играеш с жестокост, без да губиш чувствителността на ума си. Който иска да поддържа градината си подредена, не си запазва парцел за плевели.
Даг Хамаршелд
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
77
Следваща