Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 17
В живота доброто е това, че ти никога не знаеш, какво ще стане. Някой може да ти каже, че ти не можеш да станеш един или друг, а това е лъжа. Всеки може да бъде, това което иска да бъде, и съдбата играе голяма роля в това. Аз вярвам, че всеки е длъжен да подхранва живота на мечтите си и да ги следва. В края на краищата те могат да се сбъднат веднъж.
Катрина Каиф
Естеството на иновацията е, че ще възникне в периферията, където тя може да си позволи да стане достатъчно широко разпространена, за да установи своята полезност, без да бъде смазана от инерцията на общоприетата система.
Кевин Кели
Ако беше само до външноста, аз никога не бих станала модел - в действителност мнозина ме смятат за грозна. Но аз направих моя запазена марка "поглед вълчица". В младоста аз гледах така от мъчителна срамежливост, а по-късно защото този поглед ми донесе милиони долари.
Кейт Мос
Имах най-скъпата прическа, която можете да получите, и се разхождах с коса на ролки зад кулисите и косата ми все още излизаше, сякаш съм изстреляна от оръдие и току-що бях станала от леглото.
Кели Кътроун
Единственото нещо, което е невъзможно да се разбере, е защо някога е котката решила да стане домашен любимец.
Кенет Кларк
Първите шест години от кариерата си получих повече коментари за теглото си, отколкото за пеенето. Така че мисля, че станах толкова самосъзнателен, че започнах да работя по-усилено върху него.
Кени Роджърс
Нещата бяха някак толкова добри, че имаше опасност да станат много лоши, защото това, което е напълно зряло, е много близо до гниене.
Кларис Лиспектор
И сега какво ще стане с нас без варварите? Тези хора бяха един вид решение.
Константинос Кавафис
Всеки път, когато икономическото и техническото развитие направи крачка напред, се появяват сили, които се опитват да създадат политически форми за това, което в икономически-технически план вече е станало повече или по-малко реалност.
Кристиан Лоус Ланге
Ние сме тук, за да станем велики мъже и жени и с тази цел трябва да премахнем всичко в нашата религия и философия, което има тенденция да направи човешкия ум зависим слабак. Ако искате да служите на Бога и да бъдете наистина религиозни, не коленичете пред Бога, но се научете да ходите с Бога и правете нещо осезаемо всеки ден, за да увеличите щастието на човечеството. Това е религия, която си заслужава и само такава религия може да угоди на Безкрайния.
Крисчън Ларсън
Докато човекът с амбиция е провален, светът ще му каже да се откаже от идеала си; но когато амбицията му бъде реализирана, светът ще го похвали за упоритостта и решителността, които е проявил през тъмните си часове, и всички ще посочат живота му като пример за следващите поколения. Това неизменно е правилото. Затова не обръщайте внимание на това, което светът казва, когато сте надолу. Бъдете решени да станете, да постигнете най-високата цел, която имате предвид, и ще го направите.
Крисчън Ларсън
Това, на което се възхищавате в другите, ще се развие у вас самите. Следователно да обичаш обикновеното във всеки означава да станеш обикновен, докато да обичаш благородното и възвишеното във всички умове означава да израснеш в подобие на това, което е благородно и възвишено.
Крисчън Ларсън
Но ще ви кажа какво осъзнават отшелниците. Ако отидете в далечна, далечна гора и станете много тихи, ще разберете, че сте свързани с всичко.
Алън Уотс
Именно Бог ме е създал толкова красива. Ако не бях такава, то аз бих станала учителка.
Линда Еванджелиста
Понякога си мисля, че гимназията е една дълга мъглява дейност: ако си достатъчно здрав, за да преживееш това, те ще ти позволят да станеш възрастен. Надявам се, че си заслужава.
Лори Халсе Андерсен
Днес е всичко, което имаме, утре ще е мираж, който никога не може да стане реалност.
Луис Л'Амур
Ако целта ви е всичко друго, но не и рентабилност - ако искате да бъдете голяма, или да растете бързо, или да станете технологичен лидер - ще срещнете проблеми.
Майкъл Портър
Смятам, че ако просто станеш и тръгнеш нанякъде, животът ще отвори вратите си за теб.
Тина Търнър
Никога не съм бил до такава степен във фокуса на интереса, откакто станах "нещо" в един ранен момент от кариерата си. Знам, че съм станал "нещо" и това ми доставя голямо удоволствие.
Мат Деймън
В човешката природа има две противоположни начала: самолюбие, което ни тегли към нас самите, и доброжелателност, която ни тласка към другите. Ако би се скъсала една от тези пружини, човек би станал зъл до лудост или великодушен до безумие.
Дени Дидро
За пръв път в моя живот времето не ме докосваше, не ме галеше, не ме смразяваше или потеше, а се бе разтворило в самия мен. Атмосферата и аз бяхме станали едно.
Джак Керуак
Свобода само за членовете на правителството, само за партийните членове, колкото и да са многобройни, не е свобода. Свободата винаги е свобода на инакомислещите. По същество политическата свобода зависи не от фанатиците на "справедливостта", а по-скоро от всички стабилизиращи, полезни и изчистващи действия на дисидентите. Ако свободата стане привилегия, функцията на политическата свобода е нарушена.
Роза Люксембург
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
77
Следваща