Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 13
Мечтая Индия да стане една от четирите най-мощни икономики на света. Вярвам, че тази мечта може да се осъществи в рамките на нашият живот.
Мукеш Амбани
Ако искате да знаете как либертарианците гледат на държавата и на всяко нейно деяние, просто мислете за държавата като за престъпна група и всички либертариански нагласи логично ще станат на мястото си.
Мъри Ротбард
Нито една жена не може да каже, че тя истински е готова да стане майка до момента, докато не стане.
Наоми Уотс
Това е всичко, което мога да направя. Ще продължа и се надявам да стане по-добре.
Нед Визини
Години наред никога не съм се замислял как съм станал писател от мястото, откъдето съм дошъл.
Ник Тошес
Всяка година спомените, които имам за баща ми, стават все по-бледи, неясни и далечни. някога те бяха живи и истински, после станаха като снимки, а сега са по-скоро като снимки на снимки.
Никол Краус
Всеки човек, което желае да се доведат до знанието на нещо, трябва да вярват в това, без което то не може да стане.
Николай Кузански
Хората никога не са по-несигурни, отколкото когато станат обсебени от страховете си за сметка на мечтите си.
Норман Казънс
След като напуснах Тексас и отидох в Калифорния, затруднявах да накарам някой да свири каквото и да е, което пишех, така че трябваше в крайна сметка да играя сам. И така в крайна сметка просто станах саксофонист.
Орнет Колман
Ако позволиш на мислите си да се занимават със злото, ти самият ще станеш грозен. Търсете само доброто във всичко, за да погълнете качеството на красотата.
Парамаханса Йогананда
Обикновено архитектите предоставят услуга. Те изпълняват това, което другите искат. Не правя това. Обичам да развивам използването на сградата заедно с клиента, в процес, така че докато вървим заедно да станем по-интелигентни.
Петер Зумтор
Щом станах инициативен в производството на свои неща, започнах да получавам други роли.
Рей Лиота
Моето мнение е, че ако в социалистическото общество основните културни умения станат широко достъпни, а каналите за комуникация се разширят и изчистят, възможно най-много е направено в начина на подготовка и това, което ще се появи, ще бъде реален отговор на цялата реалност, толкова ценен.
Реймънд Уилямс
Да се стремиш да станеш най-крупната марка е безсмислено. Много по-важно е да станеш най-уважаваният.
Ричард Брансън
Едни хора искат да станат президенти на банки. Други да грабят тези банки.
Ричард Форд
Какъв човек ще станеш след пет години, определяйки два основни фактора: хората с които общуваш, и книгите, които четеш.
Робин Шарма
Мисля си, че светът би станал много по-добър, ако папараците преследваха всички тези банкери и милярдери.
Робърт Патинсън
Човек не избира да стане писател. Човек просто се ражда такъв.
Рут Прауър Джабвала
Избягвайте тези, които се стараят да подкопават вярата ви в самите вас. Великия човек, от друга страна, внушава чувството, че вие можете да станете велики.
Марк Твен
При мен започна депресия. Не стане нищо сериозно: нито крокодилски сълзи, нито транквиланти, нито отсъствие на апетит, нито желание да се затвориш в себе си и да не виждаш никого. Просто се уморих от всичко.
Анна Гавалда
Много жени някак си си мислят, че да родиш дете и да станеш майка е едно и също, С този успех може да се каже, че едно и също да имаш пиано и да бъдеш пианист.
Сидни Харис
Кучето може да стане само това, което е във вашия балон. Кучето имитира енергията, която е във вашия балон. Вие сте източникът, празникът на енергията. Ако се чувствате тревожни, кучето се тревожи с вас. Ако станете нервни, кучето се събужда нервно с вас.
Сизар Милан
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
77
Следваща