Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 10
Момчето, което се кани да стане голям мъж, трябва да се реши не само да преодоле хиляди пречки, но и да спечели, въпреки хиляди отхвърляния и поражения.
Теодор Рузвелт
Създателят на нова творба в изкуството е извън закона, докато не стане класик.
Гъртруд Стайн
Ако Канада иска да оцелее, това може да стане само при взаимно уважение и любов един към друг.
Пиер Елиът Трюдо
Откакто е отпаднал обичаят да се носи шпага на кръста, е станало абсолютно необходимо да се носи остроумие в главата.
Хайнрих Хайне
Станах литератор, защото авторът рядко се среща с своите клиенти и не е длъжен да се облича прилично.
Джордж Бърнард Шоу
Често не знаеш дали една жена е приятелка, враг или любима, докато не стане прекалено късно. Често тя е и трите.
Робърт Джордан
Обичам те. Аз съм себе си заради теб. Ти си всяка причина, всяка надежда, всяка мечта, която някога съм имал. И няма значение какво ще стане между нас, всеки ден, в който сме заедно, е най-прекрасният ден от моя живот. Винаги ще бъда твой.
Никълъс Спаркс
Ако искаш да бъдеш красив, стани хусар.
Козма Прутков
Станете роб на философията, за да получите истинска свобода.
Епикур
Вие не трябва да бъдете знаменити. Вие само трябва да станете такива, че вашите родители да се гордеят.
Мерил Стрийп
По времето когато другите момичета искаха да станат балерини, аз мечтаех да бъда вампир.
Анджелина Джоли
И стените станаха света навсякъде.
Морис Сендак
Ако мечтаеш да станеш нещо, това и ще станеш.
Мохамед Али
Когато станете с нашата гледна точка, ние напълно ще се съгласим с вас.
Моше Даян
Определете своите цели! Работете за достигането им! Направлявайте своите мисли, контролирайте емоциите, действайте, и вие ще станете истински творец на своята съба. Вие ще намирате нужните отговори, само ако ги търсите.
Наполеон Хил
Беше направено решаващото откритие, че за да стане живопис, вселената, видяна от художника, трябва да се превърне в частна, създадена от самия него.
Андре Малро
Бъдете готови да ви е неудобно. Да ви е удобно да се чувствате неудобно. Може да стане трудно, но това е малка цена, която трябва да платите, за да живеете мечта.
Питър МакУилямс
Всичко може да стане прекомерно.
Ралф Уолдо Емерсън
Ако човек ден и нощ мисли за смъртта, той би станал Уди Алън.
Рей Бредбъри
Русия ще стане свръхмощна държава само благодарение на това, че хората ще се научат да се обичат сами себе си. В това ме убеждава руската литература и руските филми.
Рей Бредбъри
Ако някой по някаква причина, заради музика или филм, стане известен, това е защото има нещо, нещо специално.
Роберто Кавали
Пресата атакува хората, за да продават повече вестници, без да се замислят, но когато станеш известен, трябва да търпиш такива неща.
Роберто Кавали
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
77
Следваща