Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 9
Точно както слънчевият лъч не може да се отдели от слънцето и вълната не може да се отдели от океана, не можем да се отделим един от друг. Всички ние сме част от огромно море от любов, един неделим божествен ум.
Мариам Уилямсън
Ако човек има мозък, той просто няма моралното право да работи не за себе си, отдавайки голяма част от своето време и резултатите от своите достижения на своят работодател.
Марк Зукърбърг
Политиката е по-скоро създаването на възможно най-добрата политика от дълбоките вътрешни нужди на нейните граждани – които са само част от нейните членове.
Марк Кингуел
Със сигурност не мога да говоря за всички култури или за всички общества, но е ясно, че в Америка поезията служи на много маргинална цел. Това не е част от културния мейнстрийм.
Марк Странд
Музиката - това е неотредактирана част от теб.
Матю Белами
Част от красотата на любовта беше, че не е нужно да го обяснявате на никой друг. Можеш да откажеш да обясниш. С любов, очевидно не сте изпитвали непременно нужда да обяснявате нещо.
Мег Уолицър
Криза - това е свидетелство за това, че някоя част от икономиката се развива с рязко различна скорост и престава да се стикова с останалите.
Анатолий Васерман
Боксът е много красив, много честен спорт. Не знам, защо всички така драматизират... Боксът не допуска грешки. Боксът е сериозна част от моят живот. Той ме е научил и на уважение, и настойчивост, и търпение, и концентрация. Всичко, което аз сега използвам на площадката.
Мики Рурк
Аз чувствам, че ние в нашето общество не трябва да бъдем държани от такъв мит; че трябва да направим всичко възможно, за да спечелим наслада и радост в нашето общество с всички налични части на палитрата.
Минору Ямасаки
Всички сме свързани; Един към друг, биологично. На земята, химически. За останалата част от Вселената атомно.
Нийл Деграс Тайсън
Поглеждам нагоре към нощното небе и знам, че да, ние сме част от тази Вселена, ние сме в тази Вселена, но може би по-важно от двата факта е, че Вселената е в нас. Когато размишлявам върху този факт, поглеждам нагоре - много хора се чувстват малки, защото са малки и Вселената е голяма, но аз се чувствам голям, защото атомите ми идват от тези звезди.
Нийл Деграс Тайсън
Не мисля, че съм трън в индустрията, а просто съм част от нея.
Нийл Йънг
Наслаждавам се повече на по-мрачни сардонични шеги, отколкото на шегите. Прекарах първата здрава част от кариерата си, играейки на всички американски, приятни, средни, приятни хора, така че е забавно да има някои усложнения там.
Нийл Патрик Харис
Част от мен е направена от стъкло, а също така те обичам.
Никол Краус
Тя се бореше с тъгата си, но се опитваше да я прикрие, да я раздели на все по-малки и по-малки части и да ги разпръсне на места, които смяташе, че никой няма да ги намери.
Никол Краус
Започнах да си мисля, че може би Бог е това, в което вярваш, защото трябва да почувстваш, че не си сам. Може би Бог е просто онази част от вас, която винаги е била там и винаги е силна, дори когато вие не сте били.
Огастин Бъроуз
Част от мен вярва, че любовта е по-ценна, когато трябва да работиш за нея.
Огастин Бъроуз
Мисля, че тези елементи - светлина и звук - са извън демократичните. Те са в творческата част на живота.
Орнет Колман
Силата ми се връщаше, докато продължихме. Тогава ми хрумна, че в моменти на борба намерих най-добрите части от себе си - смелост, лоялност, неочакван мир - и винаги откривах какво трябва да пречупя и да продължа.
Патрик Карман
Повечето лидерски стратегии са обречени на провал от самото начало. Както хората отбелязват от години, по-голямата част от стратегическите инициативи, които се движат отгоре, са незначително ефективни - в най-добрия случай.
Питър Сендж
Пазете част от вашата душа за тези хора, които действително обичате.
Пол Бетани
Индира Ганди, премиер-министър на Индия е буита. Тя беше майка не само за мен, но и за всички вас, мои съотечественици. Никой не скърби така за душата и, като акт на насилие в коя да е част от странта...
Раджив Ганди
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
78
Следваща