Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 72
Най-накрая разбирам част от моята роля. Аз съм мост, преводач.
Лиса Ранкин
За онези от нас в опозиционното движение при диктатури част от нашата работа е да се изправим срещу полицията и да прекарваме време в затвора. Така че дисидентът не само трябва да се научи как да се противопоставя на потисничеството, но и как да се справи с репресиите и времето в затвора.
Лиу Сяобо
Порицанието на младите - необходима част от хигиената на възрастните хора; това много помага на тяхното кръвообращение.
Логан Смит
Да се дразня е част от удоволствието, което предхожда целувката.
Лоис Лаури
Винаги съм се наслаждавал най-много на тази част от пътуването – преминаването през места, където човек никога не би искал да остане, но които притежават собствена странна, зловеща красота. Там, с широко отворени небеса отгоре, изпъстрени с безмълвни звезди и съзвездия, толкова обширни и красиви, тогава бих почувствал, че нашето пътуване все пак не е безцелно.
Лора Маквей
Тя беше причината, поради която никоя от връзките му не беше продължила. Той не беше оставил част от себе си на реката, той беше оставил част от себе си при нея.
Лора Трентъм
Вземете решения от силната част от вас, а не от слабата.
Лора Шлезинджър
Не забравяйте, че чувствата или емоциите произтичат от по-древната, по-малко еволюирала, долна част на човешкия мозък, докато мислите са продукт на нашата силно развита, уникално човешка, външна част на мозъка.
Лора Шлезинджър
Голяма част от това, което децата преживяват, е, защото вие, възрастните, сами не носите бремето.
Лора Шлезинджър
По-голямата част от какаото, което ядем, всъщност се произвежда от малки деца, които са поробени в плантациите на Кот д'Ивоар. Кот д'Ивоар е най-големият производител на какао.
Лорета Наполеони
У дома няма среден път. Ти си мъж или си жена. Между тях няма. Съобразяваш се или се криеш. Съобразяваш се или грешиш. Ако се обличаш като момиче, значи трябва да си момиче, изцяло момиче, а ако някоя част от теб не е, това не е добре.
Лори Франкел
Мисля, че може би трябва да направя това, което правят някои други автори, а именно да направя вариация на името ми, само за да изпратя на читателите съобщението, че "Да, това съм аз, но това е различна част от мен. Така че се пригответе."
Лори Халсе Андерсен
Голяма част от работата ми идва от място на отчаяние или страх. Често пиша, за да придобия някакъв контрол над аспекти от живота си или света, които изглеждат твърде тъмни, за да се гледат директно.
Лорън Гроф
Опитвам се да не мисля твърде много или да бъда твърде нетърпелив и оставям задната част на мозъка си да върши тайнствената си работа.
Лорън Гроф
Неравенството между половете при рецензирането на книги не се подобрява. Мъжете автори получават по-голямата част от рецензиите, а мъжете рецензенти правят по-голямата част от рецензиите. Това е някак опустошително.
Лорън Гроф
Изглежда, че копнея за общност и не й вярвам в еднаква степен и затова прекарвам по-голямата част от дните си, като внимателно изграждам различни общности в истории и виждам дали летят.
Лорън Гроф
Удивително е как хората могат да вземат само една малка част от човек и да направят огромни заключения.
Лорън Логстед
Преди си мислех, че това е любовта: познавайки някого толкова добре, че е като част от теб.
Лорън Оливър
Сега по-скоро бих се заразил с любов за най-малка част от секундата, отколкото да живея сто години, задушен от лъжа.
Лорън Оливър
Потръпвам, мислейки си колко лесно е да се объркаш напълно с хората - да видиш една малка част от тях и да я объркаш като цяло, да видиш причината и да мислиш, че това е ефектът или обратното.
Лорън Оливър
Мисля, че сексът е много незначителна част от повечето любовни романи.
Лорън Уилиг
Защо толкова безсмислено злоупотребяваме с нашата планета, единственият ни дом? Отговорът на това се крие във всеки от нас. Ето защо, ние ще се стремим да постигнем разбиране, че ние – всеки един от нас – сме отговорни не само за себе си, нашето семейство, нашия футболен отбор, нашата страна или нашия собствен вид; че в живота има нещо повече от тези неща. Че всеки от нас също трябва да върне естествения свят на правилното му място в живота си и да осъзнае, че това не е някакъв възвишен идеал, а жизненоважна част от нашето лично оцеляване.
Лорънс Антъни
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
78
Следваща