Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 65
Прекарвах много време в слушане на хора. Но също така е вярно, че харесвах подробности и слушах хората, когато бях барман и когато бях сервитьорка и вероятно, когато бях и детегледачка. Подозирам, че това е част от това, което ме привлече към психотерапията, а не обратното.
Ейми Блум
Истинският проблем с щастието не са неговите преследвачи, нито техните книги; това е самото щастие. Щастието е като красотата: част от неговата слава се крие в неговата преходност.
Ейми Блум
Толкова голяма част от историята е мистерия. Не знаем какво е загубено завинаги, какво ще изплува отново. Всички обекти съществуват в момент от време. И този фрагмент от времето е запазен или изгубен или намерен по мистериозни начини. Мистерията е прекрасна част от живота.
Ейми Тан
Кучетата ми не могат да направят нищо - и какво облекчение. Не поставям никакви изисквания от тях и не се опитвам да оформя тях или тяхното бъдеще. В по-голямата си част им вярвам да направят правилния избор за себе си. Винаги с нетърпение очаквам да ги видя и обичам просто да ги гледам как спят. Каква страхотна връзка.
Ейми Чуа
KISS е по-важна от моят солов албум... Ако на нашите солови има хитове, то ние ще ги направим част от нашите концерти. Соловите не показват никакво разцепление между нас. Нашите фенове трябва да разберат, че миналите четири години всеки от нас е живял, ял, спал с мисли за KISS. Ако при нас в KISS имаше психотерапевт, то той би ни казал: "Разделяйте се и се занимавайте всеки със своите дела". Това ще бъде много важно за нашата група, и ние ще бъдем напълно готови да запишем нашият следващ албум.
Ейс Фрели
Ние се превръщаме в част от това, което нашите сетива поемат.
Екнатх Еасваран
Медитацията е упражнение за затопляне на ума, така че да можете да правите джогинг през останалата част от деня, без да се развълнувате или да изкълчите търпението си.
Екнатх Еасваран
Не се сетих за прякор за него. Ние даваме имена, които да присвоим на носителя, за да ги направим част от нашия живот. Доживял до седемдесет, стигнах дотам да дам не само свобода на себе си от другите, но и на другите свобода от себе си. Дори ако този някой е просто бездомна котка.
Елена Михалкова
Исках той да е играчка, която да донеса със себе си горе, след което да прибера на висок рафт в килера. Но той беше жив и сложен. Той дойде със свои части, които имаха свои собствени изисквания.
Елизабет Бърг
Намирам, че Бог с всяко име може да бъде сведен до това чувство за вечното Присъствие. Той определя битието и аз го виждам като сфера на интензивна светлина, която бележи точката на моя произход. Това е постоянната част от мен, за която съм много наясно, и точката, към която ще се върна в края на този живот.
Елизабет Клеър Профет
Повечето от нас живеят в части от света, където не очакваме да видим много и не бихме забелязали непременно неща, които се сриват.
Елизабет Колбърт
В мокри дни ще отида в най-дебелите части на гората, където боровите иглички са вечно сухи, а когато слънцето грее, ще лежа на пустинята и ще видя как метлата пламва срещу облаците. Ще бъда вечно щастлив, защото няма да има кой да ме притеснява.
Елизабет фон Арним
Тя принадлежи към миналата зима, към тъмнината, която свърши, и няма никаква част или много в живота, който ще водя през следващите шест месеца. О, можех да танцувам и да пея от радост, че пролетта е тук! Какво възстановяване на красотата има в градината ми и най-светлата надежда в сърцето ми.
Елизабет фон Арним
- Живея като във филм на ужасите! - Страхотно, Кейти, добро сравнение! Всичко това е само част от ужасен живот. Както всички филми, той ще приключи скоро, освен ако не натискате бутона за пауза твърде често.
Елизабет Хейнс
Считам четенето за част от моята работа.
Елин Хилдебранд
Като повечето писатели, чета постоянно. Скривах се в отдалечени части на двора и къщата, за да мога да чета на спокойствие.
Елин Хилдебранд
Чувствам публичната част от живота си и личната част от живота ми някак да се отдалечават една от друга.
Елинор Катън
След няколко години забелязвате, че скръбта ви е променила. Той се е настанил във вас. Целият ви следващ живот е създаден от него. Не минава ден, в който да не изпитате скръб. Никога няма да забравите. Тя се превърна в част от вас - това, което сте сега.
Елисабет Нуребек
Новата традиция е най-близкото нещо, което имам до една религия, и това, че съм част от тази традиция, означава много за мен. Всъщност не виждам - никога не съм виждал - защо трябва да се откажа от това чувство или надежда за принадлежност, само защото историите, които искам да разкажа, са близки до моя собствен опит.
Елиф Батуман
Въображението наистина зависи от паметта и наблюдението, тези неща, за които всъщност мислим, че са част от публицистичното писане.
Елиф Батуман
Една от най-болезнените части на раздялата е да имаш чувството, че животът ти е история, а след това другият човек си тръгва и взема историята със себе си. И оставаш там без него. Останахте в тази версия на живота, която по същество е последователност от събития и взаимодействия, които изглежда не отиват никъде.
Елиф Батуман
Технологията е важна, защото създава бъдещето. Ние можем да бъдем част от "следващото" и да създаваме неща, които не съществуват.
Ем Си Хамър
Предишна
1
...
64
65
(Текуща)
66
...
78
Следваща