Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 64
Днес е брутално, утре е по-брутално, но вдругиден е красиво. По-голямата част от хората обаче ще умрат утре вечер.
Дънкан Кларк
Разбрах, че окосмяването е там по някаква причина - това е листът около цветето, тревата около къщата. Трябва да обичаш окосмяването, за да обичаш вагината. Не можете да изберете частите, които искате.
Ева Енслър
Бъдете прозрачни като вятъра, бъдете възможно най-безмилостни и опасни, бъдете това, което движи нещата напред, без да се налага да оставяте следа, бъдете част от тази колекция от молекули, която започва някъде неизвестно и не може да не се издига. Издигане. Издигане. Издигане.
Ева Енслър
Защо не преподаваме секс по начина, по който преподаваме математика или история? Това е толкова дълбоко решаваща и лечебна част от живота и ние не предлагаме пътна карта. Мисля, че това е ядрото за прекратяване на насилието.
Ева Енслър
Ако слушате истинското в себе си, тази част, която пулсира и има въпроси и се опитва да измисли нещо, това ще оформи живота ви по начин, при който, когато навършите шестдесет, ще успеете. Ще бъдете щастливи за живота си.
Ева Енслър
Ако сте били около 60-те години, вече знаете, че музиката, изкуството и любовта са критична част от революцията. Ето как се борим.
Ева Енслър
През по-голямата част от живота си съм била депресиран човек. Винаги бях в рогата на омразата към себе си.
Ева Енслър
Това е почти гаранция, че в стремежа към сигурност ще станете по-несигурни. Неразделна част от стремежа за сигурност е нейното унищожаване.
Ева Енслър
В по-голямата си част това бяха разумни хора, които разбираха, че не всеки трябва да има две ръце и два крака, че освен тях в света могат да живеят интелигентни същества, които изглеждат и мислят по различен начин.
Ева Ибътсън
След като източните мъдреци вярвали, не без причина, че бездействието също е част от действието и освен това е далеч от най-пасивното.
Евгений Гуляковски
Аз съм техничар, обичам да изобретявам, а да търговията не е по моята част.
Евгений Касперски
Изкуството е магия, а не логика. Тази мания за логическия дух в ирационална форма е част от настоящата вредна мания за еднообразие.
Едит Ситуел
Празненството на собствеността на жилища изглежда е част от противодействие срещу популярното притежаване на акции в корпорациите.
Едмунд Фелпс
Ние крием по-истинската част от себе си, когато обичаме.
Една О'Брайън
Винаги е имало нещо нередно в начина, по който съм изобретен и имам за цел да се впиша в света... Дали това е било защото непрекъснато съм чел моята част или поради някакъв дълбок недостатък в моето същество, който не можех да разбера през по-голямата част от ранния си живот.
Едуард Саид
То [събитие от 11 септември] беше насочено към символи: Световният търговски център, сърцето на американския капитализъм, и Пентагона, централата на американското военно истеблишмент. Но това не беше предназначено да се спори. Това не беше част от никакви преговори. С него не беше предвидено съобщение. То говори само за себе си, което е необичайно.
Едуард Саид
Това [събитие от 11 септември] беше смразяващо кръвта унищожение без друга причина, освен да го направи. Имайте предвид, че няма претенции за тези атаки. Нямаше искания. Нямаше изявления. Това беше мълчалив ужас. Това беше част от нищо.
Едуард Саид
Ако живеете в района на [Близкия изток], виждате [действията на САЩ] като част от непрекъснат стремеж към доминиране, а с него и вид на упоритост, упорито противопоставяне на желанията и желанията и стремежите на хората там.
Едуард Саид
Тези действия са предприети с подкрепата и финансирането на САЩ. Как можете да кажете, че това е част от придържането на САЩ към международното право и резолюциите на ООН? Резултатът е един вид шизофренична картина на САЩ.
Едуард Саид
Част от основния план на империализма... е, че ние ще ви дадем вашата история, ще я напишем вместо вас, ще пренаредим миналото... По-истинското плашещо е оскверняването, осакатяването и в крайна сметка изкореняване на историята, за да се създаде... ред, благоприятен за САЩ.
Едуард Саид
Изглежда, че хората прекарват по-голямата част от живота си, вярвайки, че умират, като единствената утеха е, че в един момент те са прави.
Едуард Сейнт Обин
Мисля, че много мениджъри, с които се срещаме, приемат много сериозно ролята си на лидери и правят много за хората си. И се опитват да усъвършенстват уменията си, като четат книги и посещават обучение. Но отново проблемът номер едно е, че сме заети. Склонни сме да забравяме, че колективно можем да постигнем повече, отколкото бихме могли да направим сами, и имаме нужда нашите хора да се чувстват част от положителна, продуктивна култура.
Ейдриън Гостик
Предишна
1
...
63
64
(Текуща)
65
...
78
Следваща