Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 61
Всички англичани са очаровани от Джак Изкормвача. Не знам защо, защото е толкова страшна, но толкова странна, мила част от нашата култура. Болестното очарование го обобщава.
Джейн Голдман
Дори бракът ми да се разпада и децата ми да са нещастни, все още има част от мен, която казва: "Боже, това е очарователно!"
Джейн Смайли
През по-голямата част от човешката история затлъстяването е рядкост. Хората в традиционните общества, които ядат традиционни диети, рядко затлъстяват, дори по време на обилна храна.
Джейсън Фънг
Втората най-трудна част за израстването е да се опиташ да разбереш кой си. Най-трудното идва след като сте го разбрали и останалият свят иска да ви дръпне в друга посока.
Джен Малоун
Не знаех, че съм необходима част от трапезата ти. Със сигурност не трябваше да ме чакате. Не съм вилица.
Дженива Лий
Само тялото е изчезнало. Само тялото. Има част, която не отива в земята, част, която остава вътре в теб завинаги.
Дженифър Донъли
Яденето е любимата ми част от деня.
Дженифър Лорънс
Историите бяха станали част от нея дотогава; прилепваха по костите й като хубава храна, цъфтяха вътре в нея като градина. Те бяха толкова дълбоки и смислени, колкото всяка друга черта, която татко й бе предал: сините й очи, сламената й коса, посипването на лунички по носа.
Дженифър Смит
Любовта е онази част от нас, която е истинска.
Джералд Джамполски
Другото нещо е, че видимостта често не е много добра в сладка вода. Така че, ако рибата хапе нещо, част от тялото, тя всъщност не винаги осъзнава, че е част от тялото. То просто вижда нещо да се размахва пред нея.
Джереми Уейд
Обикновено искате реката, когато водата е ниска, а не когато е наводнена. Например има части от Амазонка, където водата достига до 15 метра височина. Това залива гората, така че много от рибите, които обикновено остават близо една до друга, изведнъж са много трудни за намиране.
Джереми Уейд
Цели светове съществуват под повърхността. И може би не виждаш там долу, помисли си Майкъл, но има част от теб, която знае.
Джес Уолтър
Голяма част от почтеността е самодисциплина, лична решителност и гордост от това кой сте като човек и какво означава всяко действие за вашия характер.
Джефри Гитомър
Слушането е трудната част. Слушането е важната част. Горещият бутон е в отговора на потенциалния клиент.
Джефри Гитомър
Бях влюбен в HTML и бях сигурен, че целият свят е на път да го научи, въвеждайки нова ера на "направи си сам" медии, свободно изразяване, мир и демокрация и човешки права по целия свят. Тази част не се получи толкова добре, въпреки че децата предпочитат YouTube пред телевизията, така че това е нещо.
Джефри Зелдман
Някой трябва да плати на нашите редактори, писатели, журналисти, дизайнери, разработчици и всички други специалисти, чиято страст и сълзи влизат във всяка част от полезно уеб съдържание.
Джефри Зелдман
Повечето от различните видове клетки в нашето тяло умират и се заменят на всеки няколко седмици или месеци. Въпреки това, невроните, първичната клетка на нервната система, не се размножават (в по-голямата си част), след като сме родени. Това означава, че по-голямата част от невроните в мозъка ви днес са толкова стари, колкото и вие. Това дълголетие на невроните отчасти обяснява защо се чувстваме почти еднакво отвътре на 10 годишна възраст, както се чувстваме на 30 или 77 години.
Джил Болти Тейлър
Част от съзнанието ми винаги е запазена за документиране. Това е благословия и проклятие.
Джилиан Лорън
...по дяволите е да искаш да бъдеш някъде на различно място от това, където си. Да си едно място и да искаш да си някъде другаде... Искайки животът да бъде различен от това, което е. Това също се нарича напускане без напускане. Умирайки преди да умреш. Сякаш има част от вас, която толкова се огражда от разбиването от любов, че първо се разбивате.
Джинийн Рот
Използваме храната като врата за разбиране на останалата част от живота ни.
Джинийн Рот
Това може да се случи отново. Това се случва в други части на света сега. И трябва да говориш. Не можете да мълчите. Мълчанието е съучастие.
Джо Байдън
Разликата между доброто и великото е разликата между вашето мислене и вашите умения. В свят, в който уменията са изобилни и все по-често се възлагат на по-евтини части на света, имаме нужда от повече от умения, за да оцелеем, камо ли да процъфтяваме. Мисленето разделя най-доброто от останалите: правилното мислене движи правилните навици, които движат правилното представяне.
Джо Оуен
Предишна
1
...
60
61
(Текуща)
62
...
78
Следваща