Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 60
Мъката е завинаги. Не изчезва; става част от вас, стъпка по стъпка, дъх след дъх.
Джанди Нелсън
Отнема много години, за да научите всичко за чая. Година след година, засаждане, отглеждане и грижа за растенията в благоприятни и неблагоприятни години, докато той не стане част от вас.
Джанет Маклауд Тротър
Израстването е трудно. Странно е, че дори когато сме спрели да растем физически, изглежда, че трябва да продължим да нарастваме емоционално, което включва както разширяване, така и свиване, тъй като някои части от нас се развиват, а други трябва да се оставят да изчезнат... Твърдостта никога не работи; в крайна сметка сме с грешен размер за нашия свят.
Джанет Уинтерсън
Предпазливостта е най-добрата част от доблестта.
Джанин Фрост
Ако създателите на карикатури умишлено или неволно дават на децата идеята, че гейовете са част от голямото, щастливо човешко семейство, това е добро, а не лошо.
Джейкъб Уайсбърг
Воденето на списание е журналистическа задача и част от забавлението да си журналист е, че трябва да сменяш работата си толкова често. Въпреки че няма посочен лимит за срок, четири или пет години трябва да са достатъчно време, за да поставите своя печат върху публикация.
Джейкъб Уайсбърг
Американските либерали са външна част от съвестта на Израел и когато той ги презира, става по-трудно и по-изолирано място. Подкрепата, която Израел получи от американските консерватори на хилядолетия, не може да замести, отчасти защото тези съюзници не са убедителни глобални застъпници за Израел.
Джейкъб Уайсбърг
Мисля, че част от причината някой да се занимава с журналистика е да получи отговор на това, което пише.
Джейкъб Уайсбърг
Аз дълбоко вярвам, че силата на храната има първостепенно място в домовете ни, което ни свързва с най-добрите части на живота.
Джейми Оливър
Духовната еволюция е част от съдбата на всяка душа на Земята и всяка душа расте и се развива с различна скорост. Вие сте точно там, където трябва да бъдете.
Джеймс Ван Прааг
Има по-висока и по-мощна част от вас. Висшият ви Аз ще дойде чрез вашата интуиция, съвпадения и синхрон от всякакъв вид.
Джеймс Ван Прааг
Нашата връзка с нашето интуитивно аз винаги присъства и винаги е част от нас самите.
Джеймс Ван Прааг
Обичам хората, изучавам хората. Това е частта от Скорпиона в мен. Ние сме естествени детективи; обичаме да откриваме нещата.
Джеймс Ван Прааг
Разберете, че сте духовно същество, което е част от голямо космическо семейство на духовни същества. Имате енергията, силата и таланта да изпълнявате собствената си индивидуална земна съдба.
Джеймс Ван Прааг
Ето защо да останеш част от група след постигане на цел е от решаващо значение за поддържането на навиците ти. Това е приятелство и общност, които вграждат нова идентичност и помагат в поведението, което трае в дългосрочен план.
Джеймс Клиър
Разнообразните заплахи, с които се сблъскваме, са все по-кибер-базирани. Голяма част от най-чувствителните данни в Америка се съхраняват на компютри. Губим данни, пари и идеи чрез киберпрониквания. Това заплашва иновациите и като граждани сме също така все по-уязвими от загубата на личната си информация.
Джеймс Коми
Истинската или по-висша част от Аза винаги търси състоянието, за което говорят мистиците, състоянието, в което сме изпълнени с универсална любов и спокойна еуфория.
Джеймс Редфийлд
Намирам, че най-трудната част от писането е първоначалното слизане, защото написаното от вас обикновено е толкова ужасно, че обезсърчава; не искате да продължите. Това мисля, че е трудно - обезсърчението, което идва от това да видиш какво си направил.
Джеймс Солтър
Но това е част от вярата. Вярване и знание въпреки това, което казват другите хора, и въпреки това, което светът може да мисли за вашите вярвания.
Джеймс Фрей
Лъжата стана част от живота ми. Излъгах, ако трябваше да излъжа, за да взема нещо или да изляза от нещо.
Джеймс Фрей
Всеки от нас се нуждае от адекватна биография: Как да събера в последователен образ частите от живота си? Как да намеря основния сюжет на моята история?
Джеймс Хилман
Гръцката идея за съдбата е мойра, което означава "порция". Съдбата управлява част от живота ви. Но в живота има нещо повече от съдбата. Има и генетика, околна среда, икономика и т.н. Така че не всичко е записано в книгата, преди да стигнете тук, така че да не се налага да правите нищо. Това е фатализъм.
Джеймс Хилман
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
78
Следваща