Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 59
Фройдистката традиция никога няма да умре напълно, защото има няколко добри точки. Например, хората имат мотиви и мисли, за които не знаят. Повечето от когнитивната терапия вече са възприели подобна идея. От друга страна, частта от психоанализата, свързана с взаимоотношенията - където трябва да имате дълбока, емоционална връзка с клиента - мисля, че ще бъде ритната в зъбите един от тези дни.
Албърт Елис
Докато фирмите от Уолстрийт обикновено подписват предложенията в екипи, водещият застраховател или мениджър на предложението носи основната отговорност за продажбата на офертата и прибира голяма част от таксите и печалбата.
Алекс Беренсън
Африканските бегачи редовно тренират в САЩ и Европа, а Международният олимпийски комитет изпраща част от парите от игрите на олимпийски комитети в бедни държави, които използват парите за финансиране на собствените си програми.
Алекс Беренсън
Някога предната част на къщата е била боядисана с бяла боя, но оттогава тя се е отлепила толкова много, че той напомни на Пит лицето на възрастна жена, покрито с дебел слой напукан руж.
Алекс Норт
Тъй като фибрите и другите несмилаеми въглехидрати преминават през червата ви, те носят други хранителни вещества - често мазнини - заедно с тях. Това предотвратява разграждането на червата и абсорбирането на част от мазнините и холестерола от храната, която ядете.
Денис Остин
Много жени трудно намират дълги, слаби секси крака. Една от причините е, че преди менопаузата повечето от нас съхраняват непропорционално количество мазнини в долната част на тялото, особено в ханша и бедрата.
Денис Остин
Повечето от нас са склонни към мускулен дисбаланс. Обикновено нашите гръдни и предни раменни мускули са по-силни от горната част на гърба и задните раменни мускули. В резултат на това брадичките ни изпъкват, раменете ни са кръгли и гърбовете ни се люлеят.
Денис Остин
Тъй като пилатес изисква от вас да притискате корема към гръбнака си, не искате да позволите на долната част на корема да се закръгли и да натисне, когато въздухът влезе в белите дробове. Вие също не искате тази коремна ключалка да ви принуждава да дишате плитко. За да дишате правилно, трябва да разширите гръдния си кош, предимно през средния си гръб.
Денис Остин
Силните рамене ще направят нещо повече от просто улесняване на ежедневните задачи. Развивайки мускулите на горната част на тялото, ще получите секси изглеждащи рамене и ще създадете силует "V", който прави бедрата и талията ви по-тънки.
Денис Остин
Силно вярвам в баланса между тренировките - добре балансиран план за тренировка. Част от него е кардио, отчасти силови тренировки и след това гъвкавост. Наистина имате нужда и от трите.
Денис Остин
През по-голямата част от живота си напълнявах в бедрата, а не в корема. Но в средата на 40-те ми нещата започнаха да се променят.
Денис Остин
Продължителното седене може да причини скованост в долната част на гърба.
Денис Остин
Работата с делтовидните мускули по предната и горната част ще ви даде ежедневна повдигаща сила и ще ви помогне да премахнете наклонените рамене, като направите талията да изглежда по-тънка.
Денис Остин
Имам невероятни новини за теб. Човекът не е сам на тази планета. Той е част от общност, от която зависи абсолютно.
Дениъл Куин
Медитацията е концентриране на предната част на ума със светска задача, за да може останалата част от ума да намери покой.
Дж. Дж. Конъли
Имайте предвид, че част от израстването се занимава с трудни проблеми и ползите могат да бъдат големи, ако имате смелостта да помолите за помощ. Човешките същества не са създадени да преминават през живота сами. Никой не трябва сам да понася тежестта на тежките времена.
Джак Канфийлд
Покажете ми член на Конгреса, който е част от процеса на присвояване и аз ще ви покажа съпруга, дете или шурей с компания, която се възползва от федералните долари.
Джак Кар
Мисленето за писане не е писане. Планирането на писане не е писане. Нито говорим за това, не публикуваме, нито се оплакваме колко е трудно. Те може да са част от процеса. Но само писането е писане.
Джак Кетчъм
Ако подчертаете една част от песента, тя банализира останалата част от музиката.
Джак Уайт
Екипът с най-добрите играчи обикновено печели - ето защо трябва да инвестирате по-голямата част от времето и енергията си в развитието на вашите хора.
Джак Уелч
Тя мечтаеше за този момент, чакаше го. Да се приближи до него... да бъде част от живота му... да работи... да споделя трудности.
Джаклин Сюзан
Ревността е смъртна емоция. Такава, която означава, че чувствам, че имам какво да губя - нещо, което, ако го няма, ще откъсне част от мен.
Джаксън Пиърс
Предишна
1
...
58
59
(Текуща)
60
...
78
Следваща