Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Част" - страница 56
Мисля, че голяма част от това да бъдем хора се съсредоточаваме върху състоянието да бъдем сами и се опитваме да смекчим това по толкова много начини.
Айобами Адебайо
Произхождам от част от Нигерия, където се дава голяма стойност на имплицитната комуникация. "Добре възпитаното" дете е това, което може да вземе невербални реплики от възрастни и да ги интерпретира правилно.
Айобами Адебайо
Да ме пренесат в друг свят е много любимата ми част от четенето.
Айобами Адебайо
Майка ми се смееше, че ако ме помолят да почистя стаята си, ще прекарам толкова много време, като чета всяка малка част от хартията, разписка или каквото и да било, вместо да я хвърлям в кошчето.
Айобами Адебайо
Той, всъщност, направи инструмент от една част на мозъка за изкореняване на друга, подсъзнателна част от него.
Айра Левин
Безсъние? Колко жалко, че не мога да ви отстъпя част от моят сън!
Аксел Мунте
Болката не ви причинява обида от друг човек. Частта от ума ви е съгласна с обидата. Съгласете се само с истината за вас и вие сте свободни.
Алън Коен
Тези от религиозната вяра виждат времето като доказателство за бог. Защото със сигурност нищо не би могло да се създаде без създател. Нищо не може да бъде универсално и да не е божествено. Всички абсолюти са част от Единния Абсолют.
Алан Лайтман
Прекарваме по-голямата част от времето си, превозвайки тривиални товари по тривиални причини до тривиални хора.
Вонда Макинтайър
Доверието е най-чупливото нещо на света. Както и сърцето на жената... Веднъж разбито, ти не можеш вече да събереш частите му. А събирайки парчетата, можеш само по-дълбоко да нараниш.
Вячеслав Прах
Голяма част от нашето безпокойство и стрес идват, когато сме фокусирани върху страха и сме прекъснати от гласа на нашия вътрешен водач.
Габриел Бърнстейн
Всеки от нас е движещ се център, пространство на божествена тайна. И въпреки че прекарваме по-голямата част от времето си на повърхността в ежедневните детайли на обикновеното съществуване, повечето от нас изпитват глад да се свържат с това пространство вътре, да пробият до блаженство, да бъдат пометени в нещо по-голямо от нас.
Габриела Рот
Обществените социални услуги, инфраструктурните политики и т.н. са жизненоважни. Но базовиият доход трябва да бъде част от пакет от реформи.
Гай Стендинг
Моите приятели и семейството ми са толкова голяма част от живота ми. Децата ми са всичко.
Гай Фиери
Израстнах в не толкова в пуританска среда, но в по-голямата си част доста здрава.
Гай Фиери
Свободата не е преодоляване на това, което смятате, че ви пречи. Разбираемо е, че това, което ви пречи, е част от пътя.
Гай Финли
По-голямата част от нашите проблеми и сърдечни болки просто ще изчезнат от погледа, само ако можем да си спомним - преди да действаме - че сме станали жертви най-вече от собствените си тенденции.
Гай Финли
Можем да започнем да променяме света около нас, когато сме готови да станем съзнателна част от всичко, което се променя.
Гай Финли
Всички тези изглеждаха странни дейности за налагане на млади хора без интерес към тях и наистина съм сигурен, че те просто са послужили за отчуждаване на по-голямата част от нас от физическа активност за цял живот.
Гейл Хъниман
Има сериозни доказателства, че интуицията се основава на прости, интелигентни правила, които отчитат само част от наличната информация.
Герд Гигеренцер
Падането е съществена част от обучението за ходене.
Глен Доман
Правосъдието и справедливостта не са само част от учебната програма за социални изследвания. Те са градивните елементи на цялото ни общество.
Гордън Корман
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
78
Следваща